Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nusikaltėlis Jeremy Meeksas, savo išvaizda sužavėjęs tūkstančius moterų, pasirašė sutartį su modelių agentūra

Gražuolis nusikaltėlis Jeremy Meeksas (30 m.) išgirdo tūkstančių moterų raginimus imtis modelio darbo – jis jau pasisamdė agentę ir pasirašė sutartį su modelių agentūra „Blaze Models“.
Jeremy Meeksas
Jeremy Meeksas / „Facebook“/Stoktono policijos departamento nuotr.
Temos: 1 Jeremy Meeksas

„Radio Alice“ praneša, kad netikėtai prieš dvi savaites išgarsėjęs Jeremy Meeksas pasisamdė agentę Giną Rodriguez, kuri tvarkys jo darbo reikalus ir bus atstovė spaudai.

Antradienį ji išdidžiai pranešė, kad Jeremy Meeksas jau pasirašė sutartį su modelių agentūra „Blaze Models“ ir ketina modelio darbo imtis vos išėjęs iš areštinės. Čia jis vis dar sėdi nuo tada, kai buvo suimtas ir jo nuotrauka pasklido internete. Kad išeitų į laisvę, Jeremy Meeksas privalo sumokėti 1 mln. JAV dolerių užstatą, tačiau tokių pinigų nei jis, nei jo artimieji neturi, dėl to teismo sprendimo yra priverstas laukti už grotų. Tiesa, Gina Rodriguez visais įmanomais būdais stengiasi sumažinti užstato sumą, o nusikaltėlio motina portale „GoFundMe“ sukūrė puslapį, kur tikisi surinkti aukų, skirtų išlaisvinti sūnų iš kalėjimo ir pasamdyti jam gerus advokatus.

Jeremy Meekso agentė Gina Rodriguez taip pat atstovauja tokioms „garsioms“ personoms kaip realybės šou „Teen Mom“ žvaigždutė ir pornoaktorė Farrah Abraham bei garsioji aštuonetuko mama Nadya Suleman.

Žmonės.lt primena, kad Jeremy Meeksas buvo suimtas birželio viduryje, o jo nuotrauką Stoktono policija paviešino savo „Facebook“ paskyroje. Dailaus nusikaltėlio nuotrauka sulaukė milžiniško moterų dėmesio ir akimirksniu paplito internete. Anot policijos, Jeremy Meeksas yra „vienas didžiausių nusikaltėlių Stoktono apylinkėse“, jis buvo suimtas už tai, kad su savimi nelegaliai laikė užtaisytą ginklą ir dalyvavo gatvės gaujų veikloje. Jeremy Meekso šeima neigia, kad jis įsivėlęs į gatvės gaujų veiklą ir tikina, kad jis seniai grįžo į doros kelią – yra vedęs, augina sūnų bei dirba normalų darbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius