Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutekinusi gėdingą „Draugų“ žvaigždės vaizdo įrašą iš pažinčių programėlės išmesta 20-metė

„Draugų“ žvaigždės Matthew Perry (51) buvusi simpatija, 2020-aisiais sutikta tik privilegijuotiems skirtoje susitikinėjimo programėlėje „Raya“, sulaukė nemalonumų – „TikTok'e“ paviešinusi gėdingu laikomą M.Perry vaizdo įrašą iš „Raya“ platformos ji buvo pašalinta dėl privatumo pažeidimų, praneša „Daily Mail“.
Matthew Perry
Kate Haralson, Matthew Perry / Soc. tinklų ir „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš pažinčių programėlės „Raya“, kur antros pusės sau dažnai ieško žvaigždės, dėl privatumo pažeidimo išmesta 20-metė Kate Haralson, paviešinusi savo tuometės simpatijos, „Draugų“ žvaigždės Matthew Perry tik jai siųstą vaizdo įrašą.

20-metė, kuri per naktį tapo gausiai sekama, „Page Six“ pasakojo, kad šiuo metu prie programėlės nebegali prisijungti dėl to, jog pasidalijo šiuo vaizdo įrašu „TikTok“ platformoje. Čia jis žaibiškai išpopuliarėjo.

„Turėjau žinoti, kad taip nutiks, – teigė Haralson. – Dėl to jaučiuosi normaliai. Bet kokiu atveju, programėle nesinaudojau.“

VIDEO: TikTok user who matched with Matthew Perry on Raya at age 19 speaks out | Page Six Celebrity News

Kaip pranešama, mergina pažeidė ypač svarbią ir jautrią programėlės „Raya“ nuostatą: „Iš kiekvieno nario tikimasi to, kad jis laikysis paprastų pagarbos, pasitikėjimo ir privatumo taisyklių.“

M.Perry, šiuo metu jau susižadėjęs su gerokai jaunesne mylimąja Molly Hurwitz, tuo metu dar tik 19-ametės Kate esą flirtuodamas klausė: „Ar aš toks senas, kaip tavo tėvas?“

Kate šiuo vaizdo įrašu „TikTok“ platformoje pasidalijo ketvirtadienį, ji taip pat tikino, kad nufilmuotas jųdviejų su M.Perry pokalbis vyko praeitų metų gegužės mėnesį.

16-os sekundžių trukmės vaizdo įrašė M.Perry šypsosi ir klausia savo simpatijos: „Ar visada tiek daug žaidi su savo plaukais?“. Į klausimą ji atsako kikendama: „Turbūt, kad taip.“

Vida Press nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai Matthew Perry ir Mattas LeBlancas
Vida Press nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai Matthew Perry ir Mattas LeBlancas

Asmenine asistente dirbanti Kate „Page Six“ pasakojo, kad jai buvo 19-ika, kai M.Perry su ja susisiekė, o šiuo pavyzdžiu ji esą norėjusi parodyti, kaip vyresni vyrai Holivude „pasinaudoja“ jaunesnėmis merginomis pažinčių programėlėse.

„Daug žmonių sako, kad aš tyčiojuosi ir esu bloga dėl to, kad pasidalijau šiuo vaizdo įrašu. Tai mane privertė jaustis šiek tiek blogai, bet kartu jaučiu, kad daug vyresnių Holivudo vyrų bendrauja su jaunomis merginomis. Manau, kad apie tai žmonės turėtų žinoti“, – sakė Kate.

Mergina tikina, kad vaizdo pokalbis su žvaigžde vyko praeitų metų gegužę, kai M.Perry buvo trumpam išsiskyręs su savo sužadėtine. Su ja jiedu susitikinėjo nuo 2018-ųjų.

Sparčiai išgarsėjusi Kate taip pat pridūrė, kad per pažinčių programėles yra bendravusi ir su kitomis įžymybėmis, bet esą niekada nebendrautų su vyresniais vyrais. Ji teigė maniusi, kad pakalbėti su „Draugų“ aktoriumi būtų „juokinga“.

Vida Press nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai Mattas LeBlancas ir Matthew Perry
Vida Press nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai Mattas LeBlancas ir Matthew Perry

Mergina taip pat tikino niekada nežiūrėjusi populiariojo „Draugų“ serialo. Ji taip pat sakė sulaukusi gana trikdančio M.Perry klausimo: „Ar aš esu toks senas, kaip tavo tėvas?“

Tiesa ta, kad Kate tėvas už „Draugų“ žvaigždę tėra vyresnis vieneriais metais, dėl ko šis klausimas jai esą sukėlęs juoką ir privertęs jaustis nepatogiai.

„Man atrodo, kad jis į tai nekreipė dėmesio. Man buvo keista bendrauti su kažkuo, kas yra mano tėčio amžiaus, viskas atrodė kažkaip neteisinga, ypač dėl to, kad jis žinojo, kiek man metų“, – sakė Kate.

Vėliau K.Haralson nusprendė žymųjį vaizdo įrašą ištrinti, argumentuodama, kad M.Perry yra geras žmogus. Ji pridūrė, kad jiedu niekada nebuvo susitikę gyvai, nors esą aktorius bandęs suorganizuoti pasimatymą.

„Galbūt vieną dieną tu pasidarysi koronaviruso testą ir užeisi pas mane“, – M.Perry žodžius prisiminė Kate.

15min primena, kad apie sužadėtuves su savo dabartine 22 metais jaunesne mylimąja aktorius M.Perry pranešė 2020-ųjų lapkričio mėnesį.

M.Perry ir M.Hurwitz santykius puoselėja jau nuo 2018-ųjų. Ji – literatūros vadybininkė.

„Nusprendžiau susižadėti, – tada „People“ teigė M.Perry – Laimei, kaip tik susitikinėjau su nuostabiausia moterimi šioje žemėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius