Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutrūko Irinos Shayk ir Kanye Westo romanas: kartu teišbuvo kelis mėnesius

Birželį paaiškėjo, kad su garsenybe ir verslininke Kim Kardashian besiskiriantis reperis Kanye Westas (44) susitikinėja su žinomu rusų kilmės modeliu Irina Shayk (35), tačiau šis romanas vis dėlto ilgai neužsitęsė. Pora pasuko skirtingais keliais.
Kanye Westas, Irina Shayk
Kanye Westas, Irina Shayk / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Faktą apie I.Shayk ir K.Westo išsiskyrimą portalui „People“ patvirtino šaltiniai. Tiesa, kaip teigiama, poros trumpa draugystė ir nebuvo labai jau rimta.

„Tai niekada nebuvo rimtas dalykas“, – „People“ sakė vienas šaltinis.

Antras šaltinis portalui atskleidė ir daugiau detalių apie nutrūkusį romaną ir prasitarė apie galimas išsiskyrimo priežastis: „Kanye buvo užsiėmęs darbu ir laiko su vaikais leidimu. Čia nukreiptas visas jo dėmesys. Šiuo metu jis neturi laiko rimties santykiams. Nepaisant to, jis mano, kad Irina yra nuostabi. Jie išliko draugais.“

O kitam leidiniui „Us Weekly“ šaltinis teigė, kad Irina ir Kanye išsiskyrė, nes suprato, kad „nėra puikūs romantiniai partneriai“.

Pati pora šios žinios kol kas nepakomentavo.

15min primena, kad kalbos apie I.Shayk ir K.Westo romaną ėmė sklisti, kai jie buvo drauge pastebėti birželį reperio 44-ojo gimtadienio šventės Prancūzijoje metu.

„Jie praleido laiką kartu ir stengėsi vienas kitą daugiau pažinti. Jis visada manė, kad ji buvo graži. Jie abu žiūri, iki ko tai gali nueiti“, – tąkart teigė vienas šaltinis.

2021-ųjų pradžioje buvo pranešta apie Kanye Westo ir realybės šou žvaigždės, verslininkės Kim Kardashian skyrybas. Pora santuokoje susilaukė keturių vaikų.

Irina Shayk anksčiau romaną buvo užmezgusi su futbolininku Cristiano Ronaldo. Vėliau – su aktoriumi Bradley Cooperiu, su kuriuo susilaukė dukters.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius