Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

O.Poliakova kreipėsi į baltarusius: „Tegul kariauja Lukašenkos sūnus, o ne jūs“

Ukrainos dainininkė Olia Poliakova nepraranda vilties, kad savo mintimis gali pasiekti Baltarusijos piliečius. Moteris išplatino vaizdo įrašą, kuriame paprašė baltarusių neįsitraukti į Rusijos karą Ukrainoje dėl jų pačių gerovės.
Olia Poliakova, Aliaksandras Lukašenka su sūnumi Nikolajumi
Olia Poliakova, Aliaksandras Lukašenka su sūnumi Nikolajumi / Stopkadras, „Scanpix“ nuotr.

Rusijos kariuomenė toliau apšaudo taikius Ukrainos miestus, o šalies garsenybės viešumu taip pat bando sutrukdyti Vladimiro Putino invazijai.

Dainininkė Olia Poliakova, anksčiau įrašiusi kreipimąsi į Rusijos piliečius, šįkart paragino Baltarusijos žmones neįsitraukti į karą prieš Ukrainą.

Instagrame paviešintoje vaizdo žinutėje atlikėja pareiškė, kad Baltarusijos valdžia pasirengusi palaikyti V.Putiną savo piliečių gyvybių kaina, todėl baltarusiai turėtų nebetylėti.

Vida Press nuotr./Olia Poliakova
Vida Press nuotr./Olia Poliakova

„Žmonės bus įmesti į kruvinas skerdynes! Juk Ukraina parodė, kad sunaikins kiekvieną, kuris ateis į mūsų žemę. Niekas baltarusių nepasigailės! Jie niekur nekariavo, jie apskritai neturi nei kovinės patirties, nei aiškių šio karo priežasčių! Baltarusijos žmonės taps patrankų mėsa Ukrainos teritorijoje. Tokio scenarijaus negalima leisti!“ – kalbėjo O.Poliakova.

Dainininkė paragino Baltarusijos žmones nevykdyti „pagyvenusių gudruolių“ užgaidų ir nekovoti iki mirties už svetimas idėjas. Pasak Olios, baltarusiai neturi jokios priežasties pulti Ukrainos, o jei kam nors reikia šio karo, tegul kariauja Baltarusijos diktatoriaus Aliaksandro Lukašenkos sūnus Nikolajus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aliaksandras Lukašenka su sūnumi Nikolajumi
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aliaksandras Lukašenka su sūnumi Nikolajumi

„Tai ne jūsų karas, visi Baltarusijos kariai turi atsisakyti kariauti Ukrainoje! Tegul kariauja Kolia Lukašenka, tegul kovoja jo (Aliaksandro Lukašenkos – red. past.) sūnus! Kodėl jis gali džiaugtis gyvenimu, daugybe pavogtų pinigų, o jūs turite eiti į karą ir žūti?“ – klausė O.Poliakova.

„Scanpix“/AP nuotr./Aliaksandras Lukašenka su sūnumi Nikolajumi
„Scanpix“/AP nuotr./Aliaksandras Lukašenka su sūnumi Nikolajumi

Žiūrėkite visą atlikėjos kreipimąsi:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius