Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Michaelo K.Williamso mirties priežastis: aktorius perdozavo narkotikų

Atlikus skrodimą paaiškėjo oficiali rugsėjo pradžioje netikėtai mirusio 54-erių aktoriaus, serialų „Blakė“ („The Wire“) ir „Sausasis įstatymas: Mafijos gimimas“ („Boardwalk Empire“) žvaigždės Michaelo Kenetho Williamso mirties priežastis.
Mirė aktorius Michaelas K. Williamsas
Mirė aktorius Michaelas K. Williamsas / Vida Press nuotr.

Kaip rašo BBC, garsus JAV aktorius mirė perdozavęs heroino, kokaino, fentanilio ir p-fluorofentanilo derinio.

Tai penktadienį žiniasklaidai patvirtino Niujorko vyriausiasis medicinos eksperto biuras. Jis taip pat pridūrė, kad Michaelas K.Williamsas narkotikų perdozavo netyčia.

Aktorius be gyvybės ženklų savo namuose Niujorke buvo aptiktas rugsėjo 6-ąją. Negyvą 54-erių Michaelą K.Williamsą rado jo sūnėnas.

Serialų žvaigždės mirtį patvirtino ir jo atstovas: „Su giliu sielvartu šeima praneša apie „Emmy“ nominuoto aktoriaus Michaelo Kennetho Williamso mirtį. Tai nesuvokiama netektis, šeima prašo privatumo gedint.“

Amžino poilsio žvaigždė atgulė rugsėjo 16-ąją Harisburge, Pensilvanijoje. Kaip rašo „USA Today“, „jis bus prisimenamas kaip vienas labiausiai pagarbą pelniusių ir pripažintų aktorių televizijoje“.

Michaelą K.Williamsą labiausiai išgarsino homoseksualo vaidmuo 2002-2008 aisiais transliuotame HBO seriale „Blakė“ („The Wire“). Buvęs JAV prezidentas Barackas Obama šį serialą buvo įvardijęs mėgstamiausiu, o velionio kurtą personažą apibūdino kaip labiausiai patinkantį.

Vida Press nuotr./Michaelas K. Williamsas seriale „The Wire“
Vida Press nuotr./Michaelas K. Williamsas seriale „The Wire“

Aktorius neslėpė turintis problemų su narkotikais. Jis augo Rytų Fletbuše, Bruklino rajone, nuo pat ankstyvo amžiaus aplink matė nusikaltimus, o priklausomybė nuo narkotikų išsivystė dar paauglystėje.

2012-aisiais Michaelas K.Williamsas atvirai pasakojo, kad tais metais, kai filmavosi seriale „Blakė“, jis vartodavo narkotikus „baisiose vietose su baisiais žmonėmis“ ir dar pridūrė, kad nevartojo „nieko stipresnio“ už kokainą ir marihuaną.

„Aš žaidžiau su ugnimi, – yra sakęs jis leidiniui „ New Jersey Star-Ledger“. – Tai buvo tik laiko klausimas, kada aš būsiu pagautas, atsidursiu ant bulvarinio laikraščio viršelio, pateksiu į kalėjimą arba, dar blogiau, mirsiu.“

2017 m. Michaelas K.Williamsas „The New York Times“ sakė, kad nors jam buvo suteiktas gydymas, prie žalingo įpročio jis vis sugrįždavo. „Priklausomybė niekur nedingsta. Man tai kasdienė kova, bet aš stengiuosi kovoti“, – sakė jis.

Anot BBC, šį savaitgalį aktoriaus gimtajame mieste Fort Greene, Brukline, turėtų būti atidengta freska, skirta jo atminimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius