Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paauglių dievaitė Kylie Jenner moko dažytis: žiūrėkite jos 34 žingsnių pamokėlę

Jauniausia Kardashianų ir Jennerių klano narė Kylie Jenner yra tikrų tikriausia paauglių dievaitė – 20-metę instagrame seka net 110 mln. gerbėjų! Daugelis jaunų panelių ja žavisi dėl gebėjimo nepriekaištingai pasidažyti, tad ką tik pristatyta Kylie Jenner makiažo pamokėlė akimirksniu tapo hitu.
Kylie Jenner
Kylie Jenner / Video kadras

Nufilmuoti tarp grožio blogerių populiarią makiažo pamokėlę paauglių dievaitę įkalbėjo „Vogue“ – būtent šios mados biblijos „YouTube“ kanale ir pasirodė Kylie Jenner video pamokėlė.

Jauniausia Kim Kardashian sesuo yra tikra makiažo fanatikė, dažytis išmokusi dar būdama paauglė. Makiažas buvo tokia didžiulė jos aistra, kad Kylie net įkūrė savo pačios kosmetikos kompaniją „Kylie Cosmetics“, kuri yra nepaprastai sėkminga: per pirmus 18 veiklos mėnesių uždirbo net 420 mln. dolerių! Ir visa kompanija priklauso jai vienai – nėra daugiau jokių kitų investuotojų ar akcininkų, su kuriais 20-metė turėtų dalintis pelnu!

Taigi „Vogue“ pamokėlėje Kylie Jenner atskleidė savo makiažo rutiną bei parodė gerbėjoms, kaip šioms dažytis, jei nori atrodyti taip kaip ji.

VIDEO: Kylie Jenner makiažo pamokėlė

Kylie Jenner savajam makiažui susikurti, žinoma, naudoja savo kurtus akių vokų šešėlius ir lūpų dažus bei sesers Kim Kardashian kosmetikos linijos „KKW Beauty“ produktus (bei pabrėžia, kad jos visai nekonkuruoja – noriai naudojasi viena kitos sukurta kosmetika).

Savo pamokoje, kurią sudaro net 34 žingsniai, Kylie Jenner parodė, kaip pasidaryti „paprastą“ akių makiažą susitikimų pilnai dienai, atskleidė savo triuką, kaip švytėjimo suteikiančia pudra (highlighteriu) padengti veidą kaip įmanoma kruopščiau, ir kaip padaryti, kad net keturi gausūs pudros paspaudimai veidą padengtų natūraliai. Na o lūpas su lūpų pieštuku Kylie Jenner apsiveda net užmerktomis akimis, ir tai – ne hiperbolizavimas!

„Instagram“ nuotr./Štai toks yra paprastas kasdienis Kylie Jenner makiažas
„Instagram“ nuotr./Štai toks yra paprastas kasdienis Kylie Jenner makiažas

Kaip sako pati Kylie, „kuo daugiau makiažo, tuo geriau“, taigi ji naudoja dviejų rūšių pudrą, skaistalus, juodą ir rudą blakstienų tušus, lūpų pieštuką, dažus ir blizgį, antakių gelį ir t.t. O viską užbaigia apipurkšdama veidą dulksna, fiksuojančia makiažą.

Kylie Jenner pamoka trunka beveik 11 minučių, ir nemaža dalis veiksmų yra pagreitinti, tad spėjama, jog realiu laiku taip pasidažyti jai prireikė apie 20–30 minučių.

Šią makiažo pamokėlę Kylie Jenner nufilmavo savo namų vonioje, be jokios profesionalių operatorių pagalbos – tiesiog pasistačiusi kamerą ant trikojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius