-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamela Anderson išsiskyrė su futbolininku Adilu Rami: draugystę vadina bjauriu melu

„Gelbėtojų“ žvaigždei Pamelai Anderson (51) – sunkios dienos. Po dvejus metus trukusios draugystės ji išsiskyrė su futbolininku Adilu Rami (32), kurį apkaltino išdavyste ir nepagailėjo karčių žodžių.
Adilas Rami ir Pamela Anderson
Adilas Rami ir Pamela Anderson / „Scanpix“ nuotr.

Televizijos žvaigždė P.Anderson apie savo skyrybas pranešė socialiniame tinkle. Dvejus metus trukusią jos ir Adilo Rami draugystę ji pavadino bjauriu melu ir apkaltino mylimąjį neištikimybe, išvadino „monstru“.

Apie neištikimybę specialiai į Marselį atsikrausčiusi aktorė tikina sužinojusi po pokalbio su A.Rami buvusia mergina ir jo dviejų vaikų motina. Anot Pamelos, tai buvo vienas sunkiausių ir skaudžiausių pokalbių jos gyvenime.

„Labai džiaugiuosi, kad pakalbėjau su jo buvusia, kuris jai taip pat labai daug melavo. Viską išsiaiškinus jai buvo šokas“, – pasakojo P.Anderson.

Ji įsitikinusi, kad futbolininkas ją išdavė su būriu moterų. Prancūzijos nacionalinės futbolo rinktinės gynėjas ir Marselio klubo žaidėjas A.Rami į viešus kaltinimus kol kas nesureagavo.

„Scanpix“ nuotr./Adilas Rami ir Pamela Anderson
„Scanpix“ nuotr./Adilas Rami ir Pamela Anderson

„Tikiuosi, kad jų vardus sužinosiu jau visai netrukus. Adilas nuolatos juokaudavo apie kitus žaidėjus, kurie, turėdami žmonas, nevengdavo santykių su kitomis merginomis. Tokius vyrus jis vadindavo monstrais...Jis pats yra monstras“, – sakė nusivylimo neslepianti P.Anderson.

P.Anderson su A.Rami skiriasi nebe pirmą kartą – skirtingais keliais pora buvo pasukusi šių metų pradžioje, po to, kai Pamela atsisakė už jo tekėti.

Porai susitaikius patenkinti buvo ne visi – šeima ir draugai nenorėjo, kad Pamela grįžtų pas Adilą. Dėl šios priežasties po jų susitaikymo A.Rami, pasak P.Anderson, bandė ją kontroliuoti ir neleido bendrauti su visais draugais, kurie yra pasakę bent ką nors blogo apie jį.

„Scanpix“ nuotr./Adilas Rami ir Pamela Anderson
„Scanpix“ nuotr./Adilas Rami ir Pamela Anderson

Pamela teigia, kad futbolininką ji bandė palikti ne vieną kartą – galiausiai jis jai pažadėjo palikti Prancūziją ir apsigyventi su ja Malibu mieste JAV. Šiame mieste pora ir užfiksuota paskutinį kartą. Birželio 9-ąją jiedu vaikščiojo Malibu gatvėmis.

15min primena, kad P.Anderson su A.Rami susipažino 2017-ųjų gegužę ir nuo tada buvo neišskiriami. Pamelos Anderson mylimasis A.Rami gimė Korsikos saloje, marokiečių šeimoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius