-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodė Jameso Camerono kino hito „Įsikūnijimas“ tęsinio anonsas

Praėjo net 13 metų nuo tada, kai originalus fantastinis nuotykių filmas „Įsikūnijimas“ (angl. „Avatar“) tapo kino hitu, o dabar franšizės gerbėjai gali pagaliau pamatyti tęsinio „Įsikūnijimas. Vandens kelias“ (angl. „Avatar: The Way Of Water“) – pasirodysiančio kinuose kiek daugiau nei po šešių mėnesių – pirmąjį anonsą.
„Įsikūnijimas. Vandens kelias“
„Įsikūnijimas. Vandens kelias“ / Du Kine nuotr.

Anonso pradžioje grupelė Na‘vi humanoidų šokinėja medžių viršūnėse ir skraido ant sparnuotų padarų virš jūros savo Pandoros planetoje. Nepaprasto grožio vaizdai, padėję originalui pasiekti daugiausiai uždirbusio filmo titulą, vėl vyrauja naujojo tęsinio epicentre, rašoma Du Kine pranešime spaudai.

2009-ųjų metų filmas „Įsikūnijimas“ pristatė Žemės mokslininkų sukurtą specialią programą, kurios pagalba buvęs jūrų pėstininkas Džeikas Salis (akt. Samas Worthingtonas) galėjo kontroliuoti avatarą – žmogaus ir Na‘vi hibridą su visomis jų funkcijomis. Kiekvieno iš jų smegenis kontroliuoja „savąjį“ avatarą valdantis žmogus. Būtent su avataro pagalba kūno nuo juosmens nebevaldantis Džeikas vėl pasijuto pilnaverčiu žmogumi. Galiausiai jam teko apsispręsti, kurioje jis pusėje – žmonių naikinančių mineralų turtingą planetą ar trimetrinių mėlynos žaižaruojančios odos humanoidų su uodegomis, siekiančių apsaugoti savo gimtinę.

Filmo „Įsikūnijimas“ tęsinyje sugrįžta aktoriai Zoe Saldana, Samas Worthingtonas ir Sigourney Weaver, taip pat pasirodys Kate Winslet, Vinas Dieselis ir Michelle Yeoh.

Vienintelė eilutė naujajame anonse priklauso S.Worthingtono veikėjui Džeikui, kuris sako: „Žinau viena: kad ir kur keliautume, ši šeima bus mūsų tvirtovė.“

Režisierius Jamesas Cameronas, žinomas visame pasaulyje dėl tokių filmų, kaip „Titanikas“ ir „Terminatorius“, iš viso filmuoja net keturis „Įsikūjinimo“ tęsinius – du vienu metu.

Trečiasis franšizės filmas, kaip teigiama, beveik baigtas, ir režisierius pažadėjo, kad tai bus „geriausiai atrodantys visų laikų 3D filmai“.

Fantastinio nuotykių filmo „Įsikūnijimas“ tęsinys „Įsikūnijimas. Vandens kelias“ Lietuvos kinuose nuo gruodžio 16 d.

Filmo anonsas:

VIDEO: ĮSIKŪNIJIMAS. VANDENS KELIAS | Kinuose nuo gruodžio 16 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius