-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinis „Mis Bumbum“ užpakaliukų konkursas baigėsi skandalingai: varžovė užsipuolė nugalėtoją

San Paulo mieste Brazilijoje įvyko paskutinis skandalingai pagarsėjęs užpakaliukų konkursas „Mis Bumbum“, kurio finalas baigėsi labai dramatiškai: paskelbus nugalėtoją, tuo nepatenkinta varžovė tiesiog ant scenos užsipuolė ją ir atėmė nugalėtojos juostą.
„Mis Bumbum“ finalas Brazilijoje
„Mis Bumbum“ finalas Brazilijoje / Vida Press nuotr.

Kaip praneša Brazilijos portalas „Quem“, „Mis Bumbum“ finale varžėsi 15 merginų.

Karšto vakaro pabaigoje nugalėtoja buvo paskelbta 31-erių Ellen Santana – modelis ir šokėja iš Rondonijos valstijos, galinti pasigirti 105 cm apimties apvalumais.

Tačiau tokia konkurso baigtis nepatiko vienai iš finalisčių, kuri sukėlė tikrą chaosą ant scenos ir sugadino Ellen Santanos pergalės akimirką.

Vida Press nuotr./„Mis Bumbum“ finalas Brazilijoje
Vida Press nuotr./„Mis Bumbum“ finalas Brazilijoje

Nusivylusi rezultatais, Pietų Rio Grandės valstijai atstovavusi 27-erių masažistė Aline Uva išdrįso užsipulti varžovę ir atėmė iš jos nugalėtojos juostą – tai yra vienintelis pergalę šiame konkurse įrodantis trofėjus.

Aline Uva pareiškė, kad ji vienintelė iš konkurso dalyvių yra visiškai natūrali, o pirmas tris prizines vietas užėmusių merginų, įskaitant ir nugalėtoją, sėdynės yra „grynas silikonas“.

„Aš atitikau visus reikalavimus ir mano vienintelės užpakaliukas yra 100 proc. natūralus. Atėmiau nugalėtojos juostą, nes aš esu vienintelė moteris, kuri tikrai nusipelnė šio titulo. Reprezentuoju natūralius braziliškus apvalumus ir to iš manęs niekas neatims. Trys moterys, kurios gavo daugiausiai komisijos balsų, yra dirbtinės, jų užpakaliai yra grynas silikonas, ir tai yra neteisinga“, – vėliau užkulisiuose kartėlį išliejo Aline Uva.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Mis Bumbum“ nugalėtoja Ellen Santana
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Mis Bumbum“ nugalėtoja Ellen Santana

15min primena, kad „Mis Bumbum“ grožio konkursas pradėtas rengti 2011 metais tam, kad išaukštintų Brazilijos moterų apvalumus, kuriais tauta didžiuojasi. Šiame konkurse būdavo atrenkamos 27 merginos, atstovaujančios kiekvienai iš Brazilijos valstijų. Pagrindinis konkurso prizas – 50 tūkst. realų (apie 11,7 tūkst. eurų) ir fotosesija populiariame Brazilijoje vyrų žurnale. Laimėjusios „Mis Bumbum“ konkursą merginos Brazilijoje iš karto tapdavo žvaigždėmis.

Nors „Mis Bumbum“ buvo labai populiarus Brazilijoje, o apie konkursą buvo kalbama ir visame pasaulyje, vis tik šiais metais jis buvo rengiamas paskutinį kartą.

15min galerijoje – daugiau akimirkų iš paskutinio „Mis Bumbum“ konkurso:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius