Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešinta pirmoji „Fokus Pokus“ tęsinio nuotrauka: lyg laikas būtų sustojęs

Sandersono seserys jau 2022 metais sugrįš į ekranus – filmuojama antroji kultinio Helovino filmo „Fokus Pokus“ („Hocus Pocus“) dalis. O kad laukimas būtų smagesnis, kino studija paviešino ne tik trumpą būsimos juostos aprašymą, bet ir naują nuotrauką su daugelio pamiltomis veikėjomis.
„Fokus Pokus“ kadras
„Fokus Pokus“ kadras / Vida Press nuotr.

2022-ųjų rudenį per „Disney+“ platformą pasirodysiančiame „Fokus Pokus“ tęsinyje galima bus išvysti visas tris pagrindines 1993-iųjų filmo aktores – ant šluotų vėl skraidys Sandersono seserys, kurias įkūnija Bette Midler, Sarah Jessica Parker ir Kathy Najimy. Tęsinyje taip pat pasirodys aktorius Dougas Jonesas, kurio įkūnytas zombis jau pirmoje dalyje nepaliko abejingų.

Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Fokus Pokus“
Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Fokus Pokus“

„Fokus Pokus 2“ veiksmas vyks praėjus 29 metams po originalios kino juostos įvykių ir suksis apie tris vidurinės mokyklos mokinius, kurie stengsis sustabdyti Sandersono seseris, vėl sugrįžusias į Salemą, rašo „Deadline“.

Tęsinio filmavimai jau prasidėjo ir vyksta Graikijai priklausančioje Rodo saloje.

O kol laukiame, studija „Disnei“ penktadienį nusprendė paviešinti pirmąją „Fokus Pokus 2“ nuotrauką:

Atrodo, lyg niekas nebūtų pasikeitę, nes visos trys Sandersono seserys – vėl kartu!

Dar 2020-ųjų pradžioje „Variety“ pranešė, kad „Fokus Pokus“ tęsinio režisieriumi paskirtas Adamas Shankmanas, režisavęs 2007-ųjų muzikinę romantinę komediją „Lakas plaukams“ („Hairspray“) ir filmų seriją „Šokis hip hopo ritmu“ („Step Up“). Vis dėlto galiausiai jį pakeitė režisierė Anne Fletcher, žinoma už tokius filmus kaip „Piršlybos“ („The Proposal“), „Pamergė pagal užsakymą“ („27 Dresses“).

Pirmoje dalyje pasakojama trijų raganų Vinifredos, Saros ir Meri, kurios buvo išlaisvintos nuo dar 1693-aisiais joms skirto prakeiksmo, istorija. Seseris paslaptingai prikelia jaunas vaikinas Maksas (aktorius Omri Katzas), siekdamas sužavėti į akį jam kritusią merginą Alison (aktorė Vinessa Shaw).

Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Fokus Pokus“
Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Fokus Pokus“

Po 300 metų sugrįžusios į gimtąjį Salemą, Masačiusetsą, jos siekia įgyvendinti savo planą – išsiurbti visų jaunų miestelio vaikų sielas, pradėdamos nuo Makso jaunesniosios sesers Dani (aktorė Thora Birch).

Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Fokus Pokus“
Vida Press nuotr./Kadras iš filmo „Fokus Pokus“

Juosta „Fokus Pokus“ tikrai nebuvo pats pelningiausias filmas. Jam sukurti buvo išleista 28 mln. dolerių (maždaug 25,2 mln. eurų), tačiau jis uždirbo tik 39 mln. dolerių (maždaug 35 mln. eurų). Vis dėlto situaciją pagerėjo filmą imus padavinėti DVD formatu ir kasmet per Heloviną transliuoti per ABC ir „Disney“ kanalus. Ir laikui bėgant jis tapo kultine klasika, be kurios daugelis Helovino nebeįsivaizduoja.

Dar 2017-aisiais „Disney“ kanalas bandė sukurti televizijai skirtą „Fokus Pokus“ naują versiją, tačiau pasiekti tikslo nepavyko. Gerbėjų džiaugsmui, dabar ruošiamas ne perdirbinys, bet tęsinys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius