Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penelope Cruz mėgsta kuopti namus ir virti valgį

Aktorei Penelope Cruz patinka kuopti namus ir virti valgį, be to, ji tvirtina, kad namų šeimininkės vaidmuo jai atrodo „geriausias dalykas pasaulyje“.
Penelope Cruz
Penelope Cruz / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Penelope Cruz

Didžiojo ekrano gražuolė yra viena žavingiausių moterų pasaulyje, tačiau būnant namuose jai nėra geresnio dalyko kaip sveiko maisto gaminimas ir tvarkos palaikymas.

Britų žurnalui „Hello!“ ji sakė: „Esu namų šeimininkė ir tai – nuostabu, geriausias dalykas pasaulyje. Moku gaminti ir man svarbu kasdien gaminti šviežią maistą. Beprotiškų dietų nesilaikau, tiesiog valgau sveiką ir mėgstamą Viduržemio jūros regiono maistą, nes svarbu maitintis gerai.“

„Man taip pat gerai sekasi tvarkytis. Išmokau tai filmuodamasi „Sugrįžime“ (Volver). Mano veikėja visą laiką tvarkė namus, tad pradėjusi ruoštis tam vaidmeniui, eidavau pas mamą, pas seserį, o jos turbūt sakydavo: „Manau, kad ji karščiuoja, nes nežinau, kokio kito galo ji šiandien atėjo tvarkyti mano namų“, – pasakojo aktorė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius