-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per vakarėlį princesė Beatrice kardu įpjovė Edui Sheeranui veidą, arba Kaip jiems pavyko apgauti žmones

Kaip linksminasi karališkosios šeimos nariai ir garsiausios britų muzikos žvaigždės? Rengia netikrus įšventinimus į serus, kurie baigiasi ligoninės priimamajame. Pasirodo, prieš kelerius metus princesė Beatrice (32 m.) kardu sužalojo dainininko Edo Sheerano (29 m.) veidą, jai per vakarėlį Jamesui Bluntui (46 m.) demonstruojant, kaip atliekama minėta ceremonija. Arba bent jau taip visi manė.
Edas Sheeranas, princesė Beatrice
Edas Sheeranas, princesė Beatrice / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Kaip prieš kelis metus rašė „The Sun“, E.Sheeranas į ligoninę buvo nugabentas princesei Beatrice jo veidą įpjovus kardu, kuriuo ji mosikavo nežinodama, jog už nugaros stovi pats dainininkas.

Po incidento atsiradusią žaizdą atlikėjas pademonstravo jau po kelių dienų. Šaltinis teigė, jog E.Sheeranas vos per plauką išvengė rimtesnių sužalojimų.

Princesė Beatrice į rankas ceremonijoms skirtą kardą paėmė J.Bluntui pajuokavus, jog norėtų tapti seru. Manoma, kad ji neįvertino tikrojo ginklo svorio ir taip pat nė nenutuokė, jog už jos stovi E.Sheeranas.

Nesuvaldžius kardo, jis perrėžė dainininkui skruostą. E.Sheeranas, vakarėlyje dalyvavęs su mylimąja Cherry Seaborn (28 m.), buvo skubiai nugabentas į ligoninę.

Tuo tarpu princesė Beatrice labai išgyveno, kad ką tik sužalojo gerą bičiulį ir visame pasaulyje garsų atlikėją. Tik E.Sheeranui vėl grįžus į vakarėlį jos tėvo princo Andrew namuose, Beatrice šiek tiek aprimo.

Netrukus po to internete išplito E.Sheerano su žaizda ant skruosto nuotraukos. Gerbėjai ėmė spėlioti, kas nutiko.

Vieni teigė, jog dainininkas susižeidė padauginęs alkoholio, tačiau vėliau buvo išplatinta neva tikroji perrėžto skruosto istorija.

Tada vienas šaltinis papasakojo: „Edas buvo pakviestas vakarienės kaip princesės Beatrice svečias. Buvo apie 20 žmonių, tarp kurių ir Sarah Ferguson, Jamesas Bluntas su žmona Sofia Wellesley.

Vakarui įsibėgėjus prasidėjo kalbos apie laipsnius ir, kaip teigiama, James Bluntas juokaudamas užsiminė su mielu noru tapsiantis riteriu. Taip pat juokaudama Beatrice pasakė galinti tai suorganizuoti ir griebė ceremonijoms skirtą kardą.

Įsijautęs Jamesas priklaupė ant vieno kelio, kaip tai darytų, jei Bakingamo rūmuose jį pagerbtų karalienė. Beatrice, kuri buvo puikios formos, virš jo laikė kardą ir ištarė „Pakilkite, sere Jamesai“ – taip pat, kaip tai rūmuose darytų jos močiutė.

Tačiau ji tikriausiai neįvertino jo svorio ar kažko ir, vietoje to, kad kardu švelniai priliestų jo petį, užsimojo atgal, nežinodama, kad už jos stovi Edas. Ašmenimis pataikė į jo veidą vos per kelis colius nuo dešinės akies.

Pora svečių užsiminė, kad viskas galėjo pasibaigti blogiau ir jis galėjo net apakti, bet Edas to nesureikšmino. Visus ištiko šokas, o Beatrice labai sunerimo. Tačiau Edas elgėsi kaip tikras džentelmenas ir vis kartojo, jog tai – nelaimingas atsitikimas.

Vėliau paaiškėjo, kad sužalojimas rimtas ir Edas buvo nuvežtas į ligoninę. Žaizdą susiuvus jis grįžo į linksmintis.“

Tiesa, kaip vėliau paaiškėjo, tie, kas spėjo, jog E.Sheeranas susižalojo padauginęs alkoholio, buvo teisūs.

J.Bluntas po kurio laiko interviu „ShortList“ metu atskleidė, kad visa ši neaiškaus šaltinio išplatinta istorija – išgalvota, rašo „Independent“.

„Edas buvo girtas, juokavo ir įsipjovė. Visą šią istoriją išgalvojome ir žmonės ja patikėjo“, – sakė atlikėjas.

Pasiteiravus, kiek joje tiesos, J.Bluntas patikino, jog nė lašo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išplatintos princesės Beatrice slaptų vestuvių nuotraukos: nuotakos suknelė – su ypatinga reikšme

Mylimiausi rausvaplaukiai Edas Sheeranas ir princas Harry suvienijo jėgas ypatingam projektui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius