Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 09

Persekiojimą patyrusios žvaigždės: apsinuoginę gerbėjai, bandymai pagrobti ir užsakytos žmogžudystės

Pasaulinio garso žvaigždės turi daug gerbėjų visame pasaulyje, tačiau čia slypi ir neigiama žinomumo pusė. Bėda ta, kad kai kurie gerbėjai elgiasi lyg seka kiekvieną savo dievukų žingsnį, tačiau tai – dar ne blogiausia, mat atsiranda ir tokių, kurie žinomiems žmonėms linko blogo. Štai keturiolika įžymybių, kurios susidūrė su persekiotojais.
Su persekiotojais susidūrusios žvaigždės
Su persekiotojais susidūrusios žvaigždės / „Scanpix“ nuotr.

Sandra Bullock

Ką reiškia susidurti su persekiotoju, puikiai žino Holivudo žvaigždė Sandra Bullock. Įsilaužimas į aktorės namus Los Andžele įvyko 2014-ųjų birželio 8-ąją. Įsibrovėlis peršoko tvorą ir neginkluotas įėjo į namą. Išgirdusi garsus, aktorė užsirakino spintoje, iš ten ir paskambino pagalbos numeriu.

Moteris jautė palengvėjimą, kad jos sūnaus Louiso, kurį įsivaikino 2010 m., tuo metu nebuvo namuose: „Tai buvo tas kartas, kai auklė pasakė – leisk nusivesti jį mano butą, kuris kitoje gatvės pusėje. Jei jis būtų buvęs namuose, būčiau bėgusi į jo miegamojo spintą ir tai būtų amžiams pakeitę mūsų likimą.“

Galiausiai įsibrovėlis buvo suimtas aktorės namuose. Kaip paaiškėjo, jos persekiotojas – Joshua Jamesas. Los Andželo policijos departamento pareigūnas Jose Bermudezas pasakojo, kad suėmimo metu vyras su savimi turėjo knygutę su dviejų puslapių laišku Sandrai ir jos nuotraukomis iš žurnalų. Paties Josho gyvenimas baigėsi tragiškai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius