Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pierce'as Brosnanas savo tapytą Bobo Dylano portretą aukcione pardavė už 1,2 mln. eurų

Buvęs Džeimsas Bondas Pierce'as Brosnanas (65 m.) vis mažiau laiko praleidžia filmavimo aikštelėje, o atsiradusį laisvą laiką išnaudoja maloniai veiklai. Viena tokių – tapyba, o didžiausiu įvertinimu aktoriui tapo tai, kad jo paveikslas aukcione buvo parduotas net už 1,4 mln. JAV dolerių (1,2 mln. eurų)!
Pierce'as Brosnanas ir jo tapybos darbai
Pierce'as Brosnanas ir jo tapybos darbai / „Instagram“ nuotr.

Savo tapytą dainininko Bobo Dylano portretą aktorius pasiūlė gegužę Kanuose vykusiam labdaringam pokyliui „amFAR“. Jo metu buvo surengtas aukcionas, o už parduotus vertingus daiktus surinkti pinigai atiteko labdarai, įskaitant ir 1,4 mln. JAV dolerių (1,2 mln. eurų), kurie buvo sumokėti už Pierce'o Brosnano paveikslą.

„Instagram“ nuotr./Pierce'as Brosnanas ir jo tapytas Bobo Dylano portretas
„Instagram“ nuotr./Pierce'as Brosnanas ir jo tapytas Bobo Dylano portretas

Portalui TMZ pavyko išsiaiškinti, kas susigundė garsaus aktoriaus paveikslu. Pasirodo, tai – iš Ukrainos kilusi milijardierė Marina Acton, gyvenanti JAV. Ji anksčiau buvo Ukrainos generalinio prokuroro Sviatoslavo Piskuno sekretorė, o pernai ištekėjusi už Silicio slėnio verslininko ir filantropo Briano Actono tapo milijardiere. Jis yra populiariosios „WhatsApp“ programėlės kūrėjas, kurią 2014 metais pardavė „Facebook“ už 22 mlrd. JAV dolerių (18,9 mlrd. eurų).

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Marina Acton ir Paris Hilton
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Marina Acton ir Paris Hilton

Marinos Acton pavardė neseniai buvo linksniuojama kitame kontekste – ji už rekordinę sumą nusipirko Kim Kardashian ir Kanye Westo namus Los Andžele. Už modernią vilą viename prabangiausių Los Andželo rajonų Bel Ere moteris paklojo net 17,8 mln. JAV dolerių (15,3 mln. eurų). O šis sandoris tapo rekordiniu – tai yra brangiausiai Bel Ere parduotas namas!

Anksčiau šiais metais Marina Acton paišlaidavo ir kitame aukcione – už 1,9 mln. JAV dolerių (1,6 mln. eurų) nusipirko „The Beatles“ priklausiusią studijos įrašų įrangą. Moteris turi rimtų ambicijų tapti garsia dainininke ir su šia įranga ji ketina įrašinėti savo muziką, kurią planuoja pristatyti dar šiais metais.

15min galerijoje – vila Bel Ere, kurią Marina Acton nusipirko iš Kim Kardashian ir Kanye Westo:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius