Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pilvą po plačiais drabužiais slepianti Rihanna vis labiau kursto kalbas apie nėštumą

Rihannos (29 m.) gerbėjai įsitikinę, kad dainininkė laukiasi – tokias kalbas ji pati kursto jau kelis mėnesius rengdamasi vien plačiais, pilvą maskuojančiais drabužiais.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Kad Rihanna galbūt yra nėščia, pradėta spėlioti jau anksčiau šiais metais, kai jos figūra pradėjo pilnėti, o iki tol mėgusi atvirus ir seksualius drabužius dainininkė pradėjo rengtis plačiais, oversized stiliaus drabužiais, maskuojančiais pilvo sritį. Kai kurie Rihannos gerbėjai net įsitikinę, kad jos gimdymo terminas – jau ne už kalnų!

Kol kalbos apie jos nėštumą įgauna vis didesnį pagreitį, pati Rihanna nedaro visiškai nieko, kad tai paneigtų – priešingai, su kiekvienu savo pasirodymu viešumoje dar labiau kursto spėliones.

Manoma, kad Rihannos kūdikio (žinoma, jei dainininkė iš tiesų laukiasi) tėvas – milijardierius Hassanas Jameelas iš Saudo Arabijos, su kuriuo žvaigždė siejama nuo birželio.

Štai kaip Rihanna, kurią gerbėjai įtaria esant nėščią, rengiasi pastaruoju metu:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius