Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Hugh Hefnerio mirties pirmąkart prabilo jo našlė Crystal Harris: „Jis išgelbėjo mano gyvenimą“

Pirmą kartą po Hugh Hefnerio mirties prabilo jaunoji jo našlė Crystal Harris (31 m.), trečioji „Playboy“ įkūrėjo žmona.
Hugh Hefneris su trečiąja žmona Crystal Harris
Hugh Hefneris su trečiąja žmona Crystal Harris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Crystal Harris gedi savo vyro, mirusio rugsėjo 27-ąją. Hugh Hefneris už savo jaunąją žmoną buvo vyresnis 60 metų – anapilin iškeliavo sulaukęs 91-erių dėl natūralių priežasčių.

Apie savo netektį Crystal Harris prabilo pirmadienį, duodama atvirą interviu „Us Weekly“.

„Nepajėgiau prisiversti atrašyti daugeliui žmonių ir padėkoti jiems už jų užuojautas. Mano širdis sudaužyta, – sakė ji. – Aš vis dar negaliu tuo patikėti. Šeštadienį palaidojome jį – jis dabar toje vietoje, kurioje visada troško praleisti amžinybę.“

„Jis buvo Amerikos herojus. Pionierius. Gera ir kukli siela, kuri atvėrė savo gyvenimą ir namus pasauliui. Jaučiau, kaip stipriai jis mane mylėjo. Aš jį labai mylėjau. Esu tokia dėkinga, – tęsė jauna moteris. – Jis padovanojo man gyvenimą. Padovanojo kryptį. Jis išmokė mane gerumo. Amžinai jausiuosi jam dėkinga už tai, kad galėjau būti šalia, laikyti jo ranką ir sakyti, kaip stipriai jį myliu. Jis pakeitė mano gyvenimą, jis išgelbėjo mano gyvenimą. Jis vertė mane jaustis mylima kiekvieną mielą dieną. Jis buvo švyturys pasauliui, jėga, į nieką kitą nepanaši.“

„Niekada nebuvo ir niekada nebus antro Hugh M.Hefnerio. Prisijungiu prie gedinčio pasaulio. Dėkoju jums visiems už jūsų užuojautą, už paliekamas atminimo dovanas prie („Playboy“ vilos) vartų – matome jus ir gedime kartu su jumis“, – užbaigė Crystal Harris.

Vida Press nuotr./Hugh Hefneris su trečiąja žmona Crystal Harris
Vida Press nuotr./Hugh Hefneris su trečiąja žmona Crystal Harris

15min primena, kad Crystal Harris buvo trečioji Hugh Hefnerio žmona. Jiedu pora tapo 2009-ųjų sausį, kai gražuolei blondinei tebuvo 22-eji, o susituokė 2012-ųjų gruodžio 31-ąją.

Beje, vyru ir žmona jiedu tapo tik iš antro karto – 2011-ųjų vasarą buvo suplanuotos pompastiškos jų vestuvės, bet likus vos penkioms dienoms iki jų nuotaka persigalvojo ir atšaukė šventę.

Pranešama, kad po vyro mirties Crystal Harris gaus 7 mln. JAV dolerių vertės namą Holivudhilse (jį Hugh Hefneris nusipirko prieš vestuves su ja) ir dar 5 mln. dolerių piniginių lėšų.

Vida Press nuotr./Crystal Harris
Vida Press nuotr./Crystal Harris

Pora buvo pasirašiusi priešvedybinę sutartį ir manoma, kad dar tada buvo aptarta, ką Crystal gaus po vyro mirties. Kai kurie net spėlioja, kad jiedu iš anksto buvo susitarę, jog už kiekvienus santuokoje nugyventus metus Crystal gaus po milijoną JAV dolerių.

Kitas Hugh Hefnerio turtas atiteks jo keturiems vaikams, Pietų Kalifornijos universiteto filmų mokyklai ir kelioms labdaros organizacijoms – tokį pageidavimą jis buvo išreiškęs savo testamente.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius