Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiarių „Simpsonų“ personažų laukia svarbūs pokyčiai: jų ėmėsi ir kiti serialai

Vieno populiariausių „Fox“ animacinio serialo laukia dideli pokyčiai. „Simpsonų“ kūrėjai pranešė, kad ne baltaodžiai personažai daugiau nebebus įgarsinami baltaodžių aktorių, rašo „Deadline“, todėl tikriausiai pasikeis tokių personažų kaip Karlo ir gydytojo Hiberto balsai.
Animacinio serialo „Simpsonai“ personažai
Animacinio serialo „Simpsonai“ personažai / Vida Press nuotr.
Temos: 1 „Simpsonai“

„Judėdami į priekį, „Simpsonai“ daugiau nebeturės baltaodžių aktorių, įgarsinančių ne baltaodžius veikėjus“, – prieš kelias dienas pranešė serialo kūrėjai.

„Simpsonai“ – ne vienintelis animacinis serialas, nusprendęs vykdyti tokią politiką. „Šeimos bičo“ veteranas Mike’as Henry pranešė daugiau nebeįgarsinsiantis Klyvlendo Brauno, dar anksčiau tokį žingsnį priėmė aktorės Jenny Slate ir Kristen Bell, iki šiol įgarsinusios veikėjus atitinkamai „Big Mouth“ ir „Central Park“ serialuose.

Tačiau pokyčius išgyveno ne tik animacinių serialų kūrėjai. „Scrubs“ ir „30 Rock“, amerikiečiams diskutuojant apie kontroversiškus rasių atvaizdavimus filmuose ir televizijoje, pranešė iš transliavimo platformų pašalinę epizodus, kuriuose aktoriai vaidino veidus nudažę juodais dažais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikrieji „Simpsonų“ veidai: kaip atrodo žmonės, įgarsinantys kultinius personažus?

Testas: ar pavyks atsakyti bent į 10 iš 12 klausimų apie populiarųjį serialą „Simpsonai“?

„Simpsonuose“ juodaodį, atominėje elektrinėje dirbantį Karlą iki šiol įgarsindavo Hankas Azaria. Jis savo balsu atgaivino ir kitą serialo personažą, kritikuojamą už imigranto iš Indijos atvaizdavimą, Apu. Pastarojo taip pat laukia pokyčiai – dar sausį Hankas Azaria pranešė nebeįgarsinsiantis ir parduotuvės pardavėjo.

Tuo tarpu gydytoją Hibertą, kaip ir poną Degėlą, Veiloną Kalvį, direktorių Lupiką, Nedą Flandersą, pastorių Dievamylį ir Kentą Brokmaną įgarsindavo Harry Sheareras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius