Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvių modelis Edita Vilkevičiūtė papuošė prancūzišką „Elle“

Vienas garsiausių supermodelių iš Lietuvos Edita Vilkevičiūtė (32) pozavo vasariškam pracūziško „Elle“ numeriui.
Edita Vilkevičiūtė
Edita Vilkevičiūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Fotografas Gillesas Bensimonas modelį įamžino pasipuošusią „Petit Bateu“ maudymosi kostiumėliu, rankšluosčiu ant galvos ir prie įvaizdžio priderintomis „Hermes“ apyrankėmis. Edita Vilkevičiūtė ne tik dalyvavo vasariškoje fotosesijoje su pačių garsiausių dizainerių kūriniais, bet ir papasakojo apie idealią vasarą, kurios neįsivaizduoja be gimtinės.

„Lietuva tokia graži vasarą. Gamtos kvapai iššaukia laimingiausius prisiminimus“, – supermodelio interviu ištraukomis dalijasi Elle.fr.

Lietuvė papasakojo ir apie mėgstamiausias veiklas, kuriomis užsiima sugrįžusi į „vaikystės šalį“.

„Patinka užsiimti sodininkyste su mama, stebėti kaip auga daržovės, rinkti uogas, išsitiesti ant žolės ir netikėtai užmigti, kol ji darbuojasi savo mažame rojaus gabalėlyje. Mano tėvas yra tikras šašlyko, marinuotos mėsos ant iešmelių, keptų ant malkomis kūrenamos ugnies, karalius“, – vasaros atributu vadinamą patiekalą apibūdino Edita Vilkevičiūtė.

Su leidiniu supermodelis pasidalijo ir vietomis, kurias mėgsta lankyti, kai pasiilsi Lietuvoje. Edita Vilkevičiūtė sakė iš pirmo žvilgsnio įsimylėjusi Graikijos salas, kurių pavadinimus vien ištarus ji ima svajoti. Ten ji lanko draugus, tyrinėja gamtą, „didingus peizažus“.

„Be to, aš niekada nepavargstu nuo graikų virtuvės!“ – juokėsi modelis.

Edita Vilkevičiūtė atskleidė mėgstanti ne tik pasyvų, bet ir aktyvų poilsį, o labiausiai sportą, kuriuo galima užsiimti lauke. Vienas tokių – tenisas, vandens sporto rūšys, nepamiršta ji ir pasivaikščiojimų po mišką: „Jo kvapas iškart po lietaus – nepamirštamas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius