Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų žvaigždė Gerard'as Depardieu nusilengvino lėktuvo salone

Prancūzų aktorių Gerard'ą Depardieu iš Paryžiaus į Dubliną skridusiame lėktuve taip prispaudė reikalai, kad jis nusišlapino nepasiekęs lėktuvo tualeto, trečiadienį pranešė oro linijos „CityJet“.
Gerard'as Depardieu
Gerard'as Depardieu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Galiu tik patvirtinti, kad jis iš tiesų nusišlapino lėktuve“, – sakė „Air France-KLM“ oro bendrovės antrinė kompanija, patvirtindama „Europe 1“ radijo pranešimą, cituojantį įvykio liudininke tapusią lėktuvo keleivę.

Pasak keleivės, kurios pavardė neskelbiama, 62-jų metų aktorius buvo akivaizdžiai apsvaigęs ir dar nepakilus lėktuvui, kai keleiviams draudžiama atsisegti saugos diržus, mėgino pakilti iš savo sėdimos vietos.

„Noriu šlapintis, noriu šlapintis“, – pasak liudininkės, sakė aktorius.

Skrydžio palydovei paprašius palaukti 15 minučių, kol pakilus lėktuvui bus atrakinti tualetai, jis atsakė, kad laukti negali. „Ir tada jis tiesiog atsistojo ir padarė tai ant grindų“, – pasakojo liudininkė prancūzų transliuotojui.

„Matėme, kad jis gėrė. Palydovė buvo tiesiog priblokšta, – pridūrė ji – Visi tylėjo. Visa tai įvyko gana civilizuotai. Ponas G.Depardieu vėl atsisėdo, o lėktuvas buvo sugrąžintas į parkavimo vietą, kur buvo išvalytas.“

Atstovė negalėjo atsakyti, ar kompanija dėl antradienio vakarą įvykusio incidento ketina imtis kokių nors veiksmų prieš prancūzų aktorių.

Kita kompanijos atstovė, keleivių privatumo apsaugos sumetimais negalėjusi nurodyti keleivio pavardės, AFP sakė, kad po incidento „keleivis“ buvo palydėtas iš Charles'io de Gaulle'io oro uosto.

„Lėktuvas riedėjo kilimo taku. Keleiviui atsisakius pasilikti savo vietoje kapitonas nusprendė, kad geriausia bus sugrąžinti lėktuvą į stovėjimo vietą“, – sakė atstovė ir pridūrė, kad skrydis vėlavo 1 valandą ir 15 minučių.

Antroji atstovė spaudai sakė, kad keleivis įgulos nariams nepasirodė neblaivus ir nesipriešino. Nors buvo iškviesta policija, tačiau jį be problemų iš lėktuvo išvedė oro uosto darbuotojai.

Remiantis Paryžiaus oro uostų interneto svetaine, į Dubliną keleiviai yra skraidinami „Avro RJ-85“ lėktuvais, kuriuose telpa 111 keleivių ir kurių priekinėje bei galinėje dalyse yra įrengti tualetai.

Vienas geriausiai žinomų prancūzų kino aktorių yra nusifilmavęs beveik 200 juostų, kurių garsiausios yra „Sirano de Beržerakas“ (Cyrano de Bergerac) ir „Žalioji korta“ (Green Card).

1990 metais vyno gamyba užsiimantis aktorius buvo teistas dėl vairavimo išgėrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius