-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prieš Elvio Presley laidotuves – gražus dukters Lisos Marie gestas: į karstą įdėjo ypatingą dovaną

Nuo rokenrolo karaliaus Elvio Presley laidotuvių praėjo 43-eji metai. Atrodo, kad tiek laiko turėjo pakakti visoms su juo susijusioms paslaptims atskleisti, gyvenimo įvykiams aprašyti, tačiau mažai kas žino, kad kartu su atlikėju palaidota slapta į karstą įdėta ypatinga dovana nuo jo dukters.
Elvis Presley su buvusia žmona Priscilla Presley ir jųdviejų dukra Lisa Marie Presley
Elvis Presley su buvusia žmona Priscilla Presley ir jųdviejų dukra Lisa Marie Presley / Vida Press nuotr.

Lisai Marie Presley buvo devyneri, kai mirė jos tėtis. Su bene ryškiausia to meto muzikos žvaigžde jo rezidencijoje „Graceland“ buvo leidžiama atsisveikinti ir tūkstančiams gerbėjų. Pastariesiems suteikta galimybė paskutinį kartą pažvelgti į atvirame karste gulintį Elvį Presley, rašo „Mirror“.

Prieš išvykstant į kapines su Elviu Presley, nestebint jokiam pašaliniui žmogui, atsisveikino ir jo gedėję artimieji, tarp kurių buvo ir jo bei buvusios sutuoktinės Priscillos Presley dukra Lisa Marie Presley. Kad tėtis niekada jos nepamirštų, mergaitė panoro į jo karstą įdėti vieną ypatingą daiktą.

Vida Press nuotr./Lisa Marie Presley
Vida Press nuotr./Lisa Marie Presley

Laidotuves suorganizuoti padėjęs Robertas Kendallas prisiminė, kaip prie karsto priėjusi Lisa Marie Presley į jame gulintį tėtį pažvelgti nedrįso, tačiau ji jo paprašė jos tėčiui kai ką „įteikti“.

Rankose ji laikė ploną metalinę apyrankę. Iš pradžių Robertas Kendallas ir Lisos Marie motina Priscilla dvejojo sutikti įgyvendinti mergaitės prašymą, bet pamatęs liūdną Lisos Marie veidelį, vyras prižadėjo jai padėti.

Nusivedęs ją prie karsto, Robertas Kendallas pasiteiravo, kur ji norėtų, kad apyrankė būtų padėta. Pirštu ji parodė į savo riešą. Nedelsdamas nė minutės Robertas Kendalals pakėlė Elvio Presley ranką ir užmovė minėtą apyrankę. Mergaitei jis pasakė, kad ji su tėčiu liks amžinai.

Lisai Marie išėjus iš kambario, jos motina Priscilla, kaip teigiama, nurodė Robertui Kendallui paslėpti papuošalą prieš atsisveikinti su atlikėju ateinant daugiau jo gerbėjų. Buvo baimintasi, kad jos kas nepavogtų, tad apyrankė buvo padėta po Elvio Presley marškiniais.

Laidotuvių dieną, rugpjūčio 16 d., šalia kelio, vedančio į Forest Hill kapines, išsirikiavo, manoma, daugiau nei 80 tūkst. žmonių.

Pati laidotuvių ceremonija buvo uždara – jos metu Elvis Presley amžino poilsio paguldytas šalia savo motinos šeimos mauzoliejuje.

Po kelių mėnesių, spalio 3 d., kaip rašo „Mirror“, dainininko kūnas buvo perlaidotas jo rezidencijoje „Graceland“ po ne vieno nepavykusio gerbėjų bandymo iškasti jo kūną.

TAIP PAT SKAITYKITE: Cher ir Elvis Presley galėjo būti pora: dainininkė gailisi kadaise atstūmusi rokenrolo karalių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius