Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princą Harry ir Meghan Markle JAV domina vila, kurioje prieš mirtį svajojo įsikurti princesė Diana

Princas Harry galbūt įgyvendins savo mamos princesės Dianos svajonę, jei tik jis su žmona Meghan Markle ir jųdviejų sūnumi nuspręs įsikurti prabangiame Malibu rajone, Kalifornijoje. Aukšto rango karališkųjų titulų atsisakę Sasekso hercogai, kaip teigia Dailymail.co.uk, apžiūrinėjo įspūdingą 20 mln. dolerių vertės vilą, kuri gali tapti jų namais JAV. Įdomu tai, kad joje prieš tragišką žūtį apsigyventi planavo pati princesė Diana.
Sasekso hercogai, princesė Diana su princu Harry
Sasekso hercogai, princesė Diana su princu Harry / Vida Press nuotr.

Anksčiau buvęs Velso princesės liokajus Paulas Butleris tikino, kad Diana planavo apsigyventi Tuskanos stiliaus viloje drauge su tuo metu su ja poruotu Dodi Fayedu, šiuos namus įsigijusiu prieš pat jųdviejų žūtį 1997-aisiais automobilio avarijoje. Čia ji norėjo pabėgti nuo kiekvieną jos žingsnį stebėjusios britų spaudos.

„Ji sakė: „Tai mūsų naujas gyvenimas, argi bus ne šaunu, pagalvok apie berniukų gyvenimą – niekas čia, Amerikoje, neteisia, nėra klasių sistemos“, – 2007-aisiais interviu „ABC News“ pasakojo Paulas Butleris.

„Scanpix“ nuotr./Princesė Diana su sūnumis Williamu ir Harry
„Scanpix“ nuotr./Princesė Diana su sūnumis Williamu ir Harry

Ne paslaptis, kad princas Harry ir Meghan Markle, prieš paskelbdami apie karališkųjų pareigų atsisakymą, apsigyveno Kanadoje. Čia jie įsikūrė ne ką mažiau įspūdinguose 10 mln. dolerių vertės namuose. Tačiau prieš oficialiai įsigaliojant jųdviejų ir karalienės Elizabeth II susitarimui dėl nepriklausomo karališkosios poros gyvenimo, jie nusprendė persikelti į Ameriką.

„The Sun“ šaltinis sakė, kad Sasekso hercogai sprendimą pakeisti gyvenamąją vietą priėmė norėdami būti „arčiau savo naujos Holivudo agentų ir viešųjų ryšių komandos“ bei Meghan draugų ir jos motinos Dorios.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

Manoma, kad JAV įvedus karantiną dėl koronaviruso, jauna šeima su sūnumi Archie laikinai apsigyveno Holivude. Kol kas nėra žinoma, kur visam laikui įsikurs pora, bet jų apžiūrėtas namas Malibu, kaip rašo Dailymail.co.uk, būtų bene logiškiausias sprendimas.

Tai ne tik vienas prabangiausių, bet ir gražiausių gyvenamųjų rajonų, įsikūrusių šalia vandens. Čia ramu ir ganėtinai privatu, todėl nenuostabu, kad Malibu pamėgo nemažai ryškiausių pasaulio žvaigždžių, tokios kaip Cindy Crawford, Courteney Cox, Leonardo DiCaprio, Stevenas Spielbergas ir kt.

Šiame rajone Meghan ir Harry sudomino vienas namas – 8 miegamųjų ir 10 vonios kambarių „Petra Manor“ vadinama vila. Įprastai ji nuomojama trumpam laikui, o nakvynė joje kainuoja apie 16 tūkst. dolerių. Pasak šaltinių, prieš įleisdama šaknis Malibu, karališkoji pora norėtų įsitikinti, ar minimas rajonas ir būstas yra tinkamas jų šeimai.

Šis namas taip pat yra palyginti arti Meghan mamos Dorios – juos skiria vos 48 km.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Doria Ragland, Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Doria Ragland, Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry

„Daily Mail“ taip pat rašo, kad Sasekso hercogai yra nusitaikę ir į dar vienus prabangius namus, kurių ankstesnis savininkas – Holivudo žvaigždė Melas Gibsonas.

Jam anksčiau priklausiusi vila taip pat yra Malibu rajone, tik ši – gerokai pigesnė už tą, kurioje įsikurti svajojo princesė Diana. Buvę filmo „Narsioji širdis“ žvaigždės namai kainuoja maždaug 15 mln. dolerių.

Kalbos apie tai pasklido po vieno dabar jau ištrinto Los Andželo nekilnojamojo turto agentės įrašo tviteryje. „Didelės naujienos. Princas Harry ir Meghan nusipirko Melo Gibsono namus“, – pasak „Daily Mail“, rašė Andrea Pilot.

Vilą pardavinėjanti įmonė patvirtino, kad aktoriui priklausę namai parduoti, tačiau neatskleidė, kas tapo naujuoju jų šeimininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius