Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas George'as ir princesė Charlotte skubėjo išskristi iš Lenkijos: tempė tėvus į lėktuvą

Trečiadienio rytą princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine baigė trumpą vizitą Lenkijoje ir išvyko į Berlyną. Tačiau diplomatinis atsisveikinimas oro uoste jų vaikams princui George'ui ir princesei Charlotte buvo labai neįdomus – mažieji nekantravo ir tempė savo tėvus greičiau lipti į lėktuvą.
Iš Varšuvos išvykstantys princas George'as ir princesė Charlotte ragino tėvus greičiau sėsti į lėktuvą
Iš Varšuvos išvykstantys princas George'as ir princesė Charlotte ragino tėvus greičiau sėsti į lėktuvą / „Scanpix“ nuotr.

Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip George'as nekantraudamas trypčiojo, tampė tėčio ranką ragindamas greičiau atsisveikinti ir tempė jį lipti į lėktuvą, greitai išplito internete.

Dvejų metukų Charlotte diplomatinis atsisveikinimas taip nebuvo labai įdomus – ji irgi tempė mamą už rankos link lėktuvo, paskui tėtį ir brolį. O galiausiai į lėktuvo saloną princesė įsiropštė keturiomis.

Šios išvykimo iš Lenkijos akimirkos daug ką prajuokino – princas George'as ir jo sesutė Charlotte darkart įrodė, kad yra kaip ir visi kiti vaikai, o oficialumai jiems – tikra kankynė.

Internautai juokavo, kad „vaikams Lenkija greičiausiai nelabai patiko“, jei jau taip nekantravo kuo greičiau iš ten išskristi.

Britų karališkoji šeima iš Varšuvos išskrido į Berlyną, kur tęs šį penkių dienų vizitą po Lenkiją ir Vokietiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius