-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas George‘as mokykloje: klasės draugai berniukui sugalvojo smagią pravardę

Nors ir yra princas, George‘as (5 m.) gyvena įprastą, vaikišką gyvenimą. Ateityje jaunuolis turės perimti karališkojo sosto atsakomybes ant savo pečių, tačiau dabar berniukas mėgaujasi vaikyste. Šiomis dienomis viena iš mėgstamiausių jaunojo princo veiklų yra ėjimas į mokyklą.
Princas George'as
Princas George'as / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Princas George‘as lanko privačią „Thomas‘s Battersea“ mokyklą, kuri turi nepriekaištingą reputaciją. Panašu, kad ten berniukas yra labai populiarus ir turi daugybę draugų, kurie jam jau yra sugalvoję pravardę.

Vienas iš princo bendraklasių tėvų žurnalui „Vanity Fair“ prasitarė, kad vaikas labai mėgsta eiti į mokyklą, o draugai jį ten vadina P.G. (liet. Pidži). „Jis labai populiarus – turi daug draugų, niekas jo neerzina dėl karališkosios kilmės“, – pasakojo vienas iš George'o bendraklasių tėvų.

Pranešama, kad kiekvieną rytą princą George'ą į mokyklą atveža arba princas Williamas (36 m.), arba Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton (37 m.). Mokykloje berniukas labai dažnai bendrauja su savo klasės drauge ir pussesere Maud Windsor, kuri yra lordo Freddie Windsoro ir Sophie Winkleman dukra. Nors oficialiai princas neturi pavardės, mokykloje jis vadinamas George‘u Cambridge‘u, kad nesijaustų keistai.

Matt Porteous nuotr./Princas George'as švenčia 5-ąjį gimtadienį
Matt Porteous nuotr./Princas George'as švenčia 5-ąjį gimtadienį

Mokyklos „Thomas’s Battersea“ tinklapyje rašoma, kad ji yra klestinti, tikslinga ir siūlanti plačią mokymo programą. Mokyklos šūkis yra „būk malonus“. Be įprastų mokslų vaikai dar gali lankyti filosofiją, sodininkystę, keramiką ir daugelį kitų užsiėmimų. Tai tikrai nėra viena iš pigiausių mokyklų. Princui Williamui ir Kembridžo kunigaikštienei Catherine Middleton ji atsieina apie 17,6 tūkst. svarų (19,2 tūkst. eurų) per metus.

Manoma, kad ateinantį rudenį prie berniuko mokykloje prisijungs ir princesė Charlotte. Taip šeimai bus ne tik lengviau nugabenti vaikus į mokyklą, bet ir saugiau. Kai abu vaikai lankys tą pačia ugdymo įstaigą, apsaugininkams bus lengviau juos prižiūrėti, o ir vaikų tvarkaraščiai bus paprasčiau suderinami. Mokyklai ir Kensingtono rūmams toks sprendimas palengvins gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius