-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 12

Princo Harry interviu drebina pasaulį: svarbiausi dalykai, kuriuos iš jų sužinojome

Jo motinos Dianos mirtis. Dešimtmečiai, per kuriuos jo gyvenimą narpliojo britų spauda. Jo santuoka su Meghan Markle ir atsiskyrimas nuo karališkosios šeimos. Jo narkotikų vartojimas, laikas kariuomenėje, net jo sprendimas pasilikti barzdą. Interviu apie savo memuarus „Atsarginis“ princas Harry pasirodė pasitikintis savimi ir užtikrintai ginantis savo požiūrį, net susidūręs su sunkiais klausimais.
Princas Harry, Meghan Markle, princesė Diana, princas Williamas, Elžbieta II
Princas Harry, Meghan Markle, princesė Diana, princas Williamas, Elžbieta II / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Po 38-erių metų, per kuriuos jo istoriją pasakojo kiti žmonės, jis „pagaliau pajuto, kad tai geras metas ją papasakoti pačiam“, Harry pasakoja savo knygoje, kurią leidykla „Random House“ išleido sausio 10 dieną.

Interviu, kurie pasirodė britų kanale ITV ir amerikiečių kanalo CBS programoje „60 minučių“, nebuvo pirmieji, kuriuose Harry viešai kalbėjo apie beširdį kritikų žvilgsnį į jo šeimą ir to poveikį, tačiau tai – pirmieji kartai, kai jis tai daro be savo žmonos, Sasekso hercogienės Meghan. Abu šie pokalbiai pasakoja apie panašius dalykus, su keliomis išimtimis.

„Scanpix“ nuotr./Princas Harry
„Scanpix“ nuotr./Princas Harry

„60 minučių“

Harry savo pirmame interviu amerikietiškajai auditorijai Andersonui Propeleriui sakė, kad „Atsarginis“ suteiks „pilną situacijos paveikslą mums augant, be to paneigs idėją, kad mano žmona yra tas žmogus, kuris sugadino santykius tarp brolių“.

Harry papasakojo ir tai, kas nutiko rugsėjį, kai rūmai pranešė, kad jo močiutė karalienė buvo prižiūrima medikų Balmoralio pilyje, Škotijoje. Jis buvo Londone, tačiau nebuvo pakviestas šeimos narių, kurie į pilį skrido kartu. Jis į Balmoralį keliavo vienas. Kai atvyko, teta paklausė, ar jis norėtų pamatyti močiutę, kuri tada jau buvo mirusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius