Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Princo Harry žodžiai užrūstino Meghan Markle seserį: „Ji augo mylimoje šeimoje“

Šią savaitę radijo stotyje „Radio 4“ apsilankęs Britanijos princas Harry savo žodžiais užrūstino sužadėtinės Meghan Markle seserį Samantha Markle. Su tūkstančiais klausytojų pasidalijęs įspūdžiais apie pirmas savo ir Meghan Kalėdas su karališkąja šeima, netrukus sulaukė atsako.
Samantha Markle, Meghan Markle ir princas Harry
Samantha Markle, Meghan Markle ir princas Harry / Asmeninio albumo ir Scanpix nuotr

Princas pasidžiaugė, kad šios Kalėdos įsimins kaip vienos gražiausių, o su nauja šeima puikiai laiką praleido ir jo sužadėtinė Meghan Markle.

„Visa mūsų šeima džiaugėsi, kad ji buvo kartu. Tikrai nuostabiai praleidome laiką su mano broliu ir broliene, vaikams lakstant šalia. Kalėdos buvo tikrai nuostabios“, – pasakojo princas.

Laidų vedėjai paklausus, ar karališkosios šeimos tradicijos nenustebino Meghan, ar pavyko prisitaikyti prie naujovių, princas mylimajai negailėjo komplimentų.

„Scanpix“/AP nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/AP nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

„Jai tikrai puikiai sekėsi. Ji puikiai įsiliejo į šeimą, kurios, manau, pati niekada neturėjo“, – tarė princas. Skelbiama, kad taip sakydamas Harry turėjo omenyje Meghan tėvų Doria ir Thomo skyrybas, kai mergaitei buvo šešeri.

Netrukus po šio interviu socialiniame tinkle „Twitter“ nuostabą ir nepritarimą išreiškė Meghan sesuo iš tėvo pusės Samantha Markle (52). Jos Thomas susilaukė su pirmąja žmona.

Socialinių tinklų nuotr. /Samantha Markle
Socialinių tinklų nuotr. /Samantha Markle

„Ji augo didelėje šeimoje, mes visi vieni kitus labai palaikėme. Mūsų šeimyninis gyvenimas buvo įprastas, o kai tėtis ir Doria išsiskyrė, mes visomis išgalėmis bandėme sukurti malonią aplinką. Stengėmės, kad Meghan abiejuose namuose jaustųsi laukiama. Mūsų tėtis yra tiesiog nuostabus, pasiaukojantis žmogus. Tik ji mums niekada neturėjo laiko“, – rašė moteris.

Samantha visgi pripažįsta, kad jos santykiai su seserimi buvo įtempti. Pastaruoju metu jos nebendrauja, o anksčiau duotame interviu ji Meghan buvo išvadinusi „pasipūtusia žvaigžde“, kuri sulaukusi populiarumo Holivude atstūmė savo šeimą.

„Karališkoji šeima išsigąstų sužinojusi, kaip ji pasielgė su savo šeima“, – kalbėjo Samantha. Visgi detales ji tikina atskleisianti šiuo metu rašomoje knygoje.

VIDEO: Princo Harry išrinktoji — Meghan Markle. Kas ji tokia?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius