Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Quentinas Tarantino rimtai svarsto apie trečią „Nužudyti Bilą“ dalį: tai būtų jo paskutinis filmas

Dešimtam ir, kaip teigiama, paskutiniam savo projektui besiruošiantis Quentinas Tarantino atskleidė tikrai galvojantis sukurti dar vieną kultinio filmo „Nužudyti Bilą“ tęsinį. Tiesa, jei režisierius tam pasiryžtų, juostą kino teatrų ekranuose išvystume dar negreit.
Uma Thurman filme „Nužudyti Bilą“, režisierius Quentinas Tarantino
Uma Thurman filme „Nužudyti Bilą“, režisierius Quentinas Tarantino / Vida Press ir filmo kūrėjų nuotr.

56-erių Q.Tarantino kino fanatikus itin pradžiuginusią žinią atskleidė per interviu „SiriusXM Radio“. Holivude itin gerbiamas režisierius užsiminė neseniai susitikęs su „Nužudyti Bilą“ franšizės pagrindine žvaigžde Uma Thurman ir turintis ne vieną idėją, kaip turėtų atrodyti dar vienas jos tęsinys.

„Apsilankėme viename tikrai šauniame japoniškame restorane. Ji gyrė mane, o aš – ją. Nuostabiai praleidome vakarą, – pasakojo Q.Tarantino. – Svarbiausia buvo išsiaiškinti pagrindinį konceptą – kas po paskutinio filmo nutiko Nuotakai ir ką noriu toliau daryti. Jos į beprasmišką nuotykį nevelsiu. Ji to nenusipelno!

Nuotaka ilgai ir sunkiai kovojo. Turiu idėją, kuri yra tikrai įdomi. Ją įgyvendinčiau dar negreit – praeitų mažiausiai treji metai ar kažkas panašaus. Tačiau apie tai tikrai galvojama.“

Nuo tada, kai 1992-aisiais prasidėjo jo karjera pristačius filmą „Pasiutę šunys“, Q.Tarantino visada minėjo, kad iš kino industrijos pasitrauks sukūręs 10 filmų. Jo biografijoje – jau devynios kultinėmis tapusios juostos, kurių garsiausios – „Bulvarinis skaitalas“, „Ištrūkęs Džango“, „Negarbingi šunsnukiai“, „Vieną kartą Holivude“ ir kitos.

Techniškai kalbant, „Vieną kartą Holivude“ yra dešimtasis režisieriaus filmas, jei abi dabar egzistuojančias „Nužudyti Bilą“ dalis skaičiuotume kaip atskiras juostas.

VIDEO: Kill Bill: Volume 1 | Official Green Band Trailer (HD) - Uma Thurman, Lucy Liu | MIRAMAX

Taip pat kalbama, kad Q.Tarantino sutiktų sukurti „Žvaigždžių kelio“ filmą. Žurnalui „Empire“ jis patvirtino bendravęs su filmo autoriais ir tikino, kad tokiu atveju jo režisuojama juosta tikrai būtų pažymėta ženklu N-17.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius