Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

R.Williamso vila su baseinu viduje ir sraigtasparnio aikštele ieško šeimininko

Robbie Williamsas (47) išgarsėjo su vaikinų grupe „Take That“ ir nuo tada mėgaujasi šlovės spinduliais. Ne tik jais, bet ir įspūdingais turtais, kuriuos sudaro ne vienas prabangus nekilnojamojo turto objektas. Vieną jų atlikėjas nusprendė parduoti.
Robbie Williamsas ir Ayda Field
Robbie Williamsas ir Ayda Field / Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Robbie Williamso sąskaitoje – po visą pasaulį išsibarsčiusios vilos ir namai. Nuo Londone Holland parke esančių namų iki prabangaus būsto Beverli Hilse ir nuostabaus grožio kalnų trobelės Šveicarijoje. Tačiau atsisveikinti dainininkas nusprendė su dvarą primenančiu statiniu Viltšyre, rašo Mirror.co.uk.

Už įspūdingą būstą atokioje ramybės oazėje Anglijoje Robbie Williamsas prašo 7,8 mln. eurų – net 1,1 mln. eurų mažiau nei už jį prieš dešimtmetį sumokėjo pats.

„Compton Bassett“ namu dar vadinamas, šis statinys XVII amžiaus (kada ir buvo pastatytas) būstą primena tik iš išorės. Viduje – naujausios technologijos, modernūs dizaino sprendimai ir pramogos, tarp kurių – baseinas ir teniso kortai, futbolo aikštė ir moderni kino salė.

Vida Press nuotr./Robbie Williamsui priklausanti vila Anglijoje
Vida Press nuotr./Robbie Williamsui priklausanti vila Anglijoje
Vida Press nuotr./Robbie Williamsui priklausanti vila Anglijoje
Vida Press nuotr./Robbie Williamsui priklausanti vila Anglijoje

Jei ir tai nevilioja likti namuose, galima išsikviesti sraigtasparnį, kuris nugabens bet kur, kur tik šeimininkas užsigeis. Arba priimti sraigtasparniu atvykusius svečius, mat teritorijoje įrengta speciali sraigtasparniui skirta nusileidimo aikštelė.

Šią vietą Robbie Williamsas apibūdina kaip tą, kurioje jis su žmona Ayda Field (42) vienas kitą „iš tikrųjų pamilo“.

„Compton Bassett“ namas mūsų šeimai tarnavo kaip tobula poilsio vieta. Čia Ayda ir aš iš tikrųjų vienas kitą pamilome, įleidome šaknis kaip pora ir svajojome apie ateities šeimą.

Nuo tada prabangiuose „Campton Bassett“ namo kambariuose apsigyveno mūsų nuostabieji vaikai, čia sklido juokas ir dalijomės džiaugsmu“, – sakė atlikėjas.

Vida Press nuotr./Robbie Williamsui priklausanti vila Anglijoje
Vida Press nuotr./Robbie Williamsui priklausanti vila Anglijoje

Dainininkas namą gyrė kaip tobulą vietą šeimai: „Sodai ir medžiai pakerėjo mus savo magija, o lietingomis dienomis, kurių Anglijoje dažnai pasitaiko, su pasimėgavimu žaidėme ir taškėmės baseine.“

Tiesa, kiek anksčiau Robbie Williamsas yra prisipažinęs, kad namas kartais jam kelia šiurpą ir net teigė tikintis, jog jame vaidenasi.

„The Mirror“ šaltinis pridūrė, kad „Compton Bassett“ namą dainininkas įsigijo būdamas kitokios būsenos ir mąstymo nei yra dabar:

„Jam atrodė, kad tai idiliška slėptuvė Anglijos kaime, bet kaip namuose jis čia niekada nesijautė. Vos po kelių mėnesių jis suprato, kad ne čia su Ayda nori apsistoti. Nuo tada, kai įsigijo (trobelę – red. past.) Šveicarijoje, jis planuoja atnaujinti nekilnojamojo turto portfelį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius