Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rihanna ant „Vogue“ viršelio – su plonyčiais pieštais antakiais: ar jie grįš į madą?

Mados keičiasi taip greit, kad kartais, regis, nespėji nė mirktelėti: tai, kas buvo madinga vakar, nebemadinga šiandien. Arba priešingai. Ar taip nutiks ir su plonyčiais pieštuku nupieštais antakiais, kurie karaliavo dešimtajame dešimtmetyje, o po to buvo laikomi visiška beskonybe?
Rihanna
Rihanna / „Vogue“/Nick Knight nuotr.

Toks klausimas kyla pamačius naują „Vogue“ viršelį su Rihanna (30 m.), kur labiausiai į akis ir krenta būtent antakių forma.

Šią fotosesiją stilizavo „Vogue“ vyr. redaktorius Edwardas Enninfulas, fotografavo Nickas Knightas, o Rihannos makiažu rūpinosi vizažistė Isamaya Ffrench (naudodama Rihannos kosmetikos linijos „Fenty“ produktus).

O šis viršelis dar ir nepaprastas – tai rugsėjo numeris, tradiciškai laikomas pačiu svarbiausiu metuose. Maža to, Rihanna tapo pirmąja tamsiaode moterimi, kuri papuošė britiško „Vogue“ rugsėjo numerį per visus 102 žurnalo gyvavimo metus.

„Vogue“/Nick Knight nuotr./Rihanna
„Vogue“/Nick Knight nuotr./Rihanna

Tad tokios formos antakiai – jau rimtas pareiškimas. Ypač turint omeny, kad Rihannai labai būdinga viską, prie ko ji prisiliečia, paversti madingu.

Negi iš tiesų tankūs ir vešlūs antakiai bus nustumti į pavėsį, o moterys vėl masiškai ims depiliuoti savuosius, kad nusipieštų plonytę liniją? Išsakykite savo nuomonę apklausoje:

Šie antakiai – ne vienintelė prieštaringai vertinama tendencija, apie kurią pastaruoju metu kalbama.

Štai kita stiliaus diktatorė Kim Kardashian užsimojo grąžinti į madą kojinių ir šlepečių derinį, kuris iki šiol taip pat buvo mados paraštėse.

Jūsų dėmesiui – daugiau Rihannos fotosesijos žurnalui „Vogue“ nuotraukų:

@badgalriri

A post shared by Isamaya Ffrench (@isamayaffrench) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius