Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūmams nepavyksta užtildyti Meghan tėvo: naujas jo interviu vėl kompromituoja karališkąją šeimą

Sasekso hercogienės Meghan tėvas dėl to, kad parsidavė paparacams, praleido savo dukters vestuves su princu Harry. Tačiau nei tai, nei dukros primygtiniai prašymai nebendrauti su žiniasklaida Thomo Markle'o nepamokė: jis vėl davė interviu, už kurį jam buvo sumokėta solidi sumelė. Ir per tą interviu, kuris su rūmais ar dukra, žinoma, nebuvo suderintas, prišnekėjo ko nereikėjo...
Meghan Markle ir jos tėvas Thomas Markle'as
Meghan Markle ir jos tėvas Thomas Markle'as / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad likus vos savaitei iki karališkųjų vestuvių išaiškėjo, kad Thomas Markle'as pozavo surežisuotoms paparacų nuotraukoms, už kurias buvo sumokėta apie 100 tūkst. svarų. Tomis nuotraukomis esą norėta pagerinti jo reputaciją, mat iki tol jis visąlaik būdavo nufotografuojamas nedėkingomis aplinkybėmis, pavyzdžiui, perkantis alų.

Po šio skandalo susikrimtęs Thomas Markle'as nusprendė nebelydėti dukters altoriaus link, kad nebedarytų daugiau gėdos karališkajai šeimai. Meghan pavyko jį perkalbėti, bet tuojau pat jo dalyvavimas vestuvėse vėl buvo atšauktas – trys dienos prieš vestuves Thomui Markle'ui buvo atlikta širdies operacija. Galiausiai nuotaką link altoriaus palydėjo princas Charlesas.

Šio skandalo epicentre ypač prastai pasirodė karališkųjų rūmų komunikacijos departamentas, kuriam niekaip nepavyko sukontroliuoti Thomo bendravimo su žiniasklaida. Pati Meghan savo tėvo prašė nekalbėti su žurnalistais ir susilaikyti nuo bet kokių komentarų, tačiau jis pamokos neišmoko...

Thomas Markle'as padarė dar vieną klaidą ir sutiko duoti išskirtinį interviu televizijos laidai „Good Morning Britain“. Šis jo interviu vėlgi nebuvo suderintas su rūmais, o tai – dar vienas akmuo jų komunikacijos departamento darže.

Nesėkmingai savo reputaciją atitaisyti mėginantis Thomas Markle'as vėl suklydo, mat faktas, kad už interviu jam buvo sumokėta 7 500 svarų, gerai tikrai neatrodo.

Dėl šio interviu Thomas Markle'as iš savo kuklių namų Meksikoje buvo nuskraidintas į prabangų viešbutį Kalifornijoje, iš kur jis ir davė tiesioginį interviu britų televizijai.

Tame interviu Thomas Markle'as palietė daug asmeninių temų apie savo dukters gyvenimą, o keli jo pasisakymai apie princą Harry net gali turėti neigiamos įtakos karališkajai šeimai.

Video kadras/Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as
Video kadras/Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as

Thomas Markle'as atskleidė, kad vis dar nėra gyvai bendravęs su dukters vyru, nors Harry ir Meghan kartu yra jau dvejus metus. Be to, leidimo vesti jo dukrą Harry paprašė tik tada, kai jau buvo pasipiršęs Meghan, o tame telefoniniame pokalbyje dalyvavo ir ji pati. Thomas Markle'as sakė davęs savo palaiminimą su sąlyga, kad Harry išliks džentelmenu ir niekada nepakels rankos prieš jo dukrą.

Paklaustas, ar greitai galima tikėtis karališko kūdikio, Meghan tėvas vėlgi praleido progą palikti šį asmeninį klausimą jiems patiems. Thomas Markle'as pasakė, kad Meghan jau seniai nori vaikų, o jo manymu, žinios apie kūdikį ilgai laukti neteks.

Vis tik didžiausia Markle'o klaida tapo lyg tarp kitko išsprūdę pasisakymai apie politines princo Harry pažiūras. Šiuo klausimu karališkoji šeima turi griežtą taisyklę nekalbėti ir nereikšti savo asmeninių simpatijų bei antipatijų. Bet per Thomo Markle'o nežinojimą pasaulis sužinojo, kad princas Harry palaiko prieštaringai vertinamą „Brexit“, o kalbėdamas apie Donaldą Trumpą savo uošviui pasakė, kad „jam reikia duoti šansą“.

Visą Thomo Markle'o interviu laidai „Good Morning Britain“ galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: Meghan Markle tėvo interviu laidai „Good Morning Britain“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius