Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusija toliau keršija Alai Pugačiovai – atėmė pensiją: bičiulis papasakojo apie persekiojimą

Už viešą karo pasmerkimą ir paliktą tėvynę Rusija ir toliau baudžia Alą Pugačiovą. Šįkart nuspręsta atimti jos pensiją.
Ala Pugačiova
Ala Pugačiova / Vida Press nuotr.

Muzikos kritikas ir Alos Pugačiovos draugas Artemijus Troickis papasakojo apie tai, kaip Rusijos Federacijoje juodinama primadona. Dainininkei buvo atimta pensija, anot jo, visa tai daroma ne be priežasties.

Pasak A.Troickio, Kremliui Pugačiova yra argumentas. Žemindami ją, pareigūnai paprastiems rusams užsimena, kad taip bus su visais, kurie pasisako prieš kruviną karą.

„Scanpix“ nuotr./Ala Pugačiova
„Scanpix“ nuotr./Ala Pugačiova

„Būtent todėl, kad Ala Borisovna yra argumentas, jie nepalieka jos ramybėje. Apie pensiją... Žinoma, juokinga, bet tai yra simbolinis gestas. Galiu įsivaizduoti, kokią pensiją Ala Borisovna turėtų gauti... Maždaug 50–60 tūkst. rublių (628–753 Eur). Na, kaip suprantate, tai yra mažiau nei 1000 eurų. Bet čia, žinoma, svarbi simbolinė reikšmė. Rusijos valdžia tiesiog imasi rimtų dalykų, darydama tokias kvailystes“, – naujoje projekto „Argumentas“ laidoje sakė Troickis.

Pasak Troickio, taip bandoma įbauginti Rusijos Federacijos gyventojus.

„Jie ima populiariausius, autoritetingiausius, mylimiausius Rusijos menininkus, tam tikrus moralinius autoritetus Rusijos gyventojams. Ir pradeda juos nuodyti... Iš dalies tai daroma, žinoma, tik siekiant įbauginti. Kad visi kiti sėdėtų ramiai, kitaip bus dar blogiau. Tai, žinoma, yra minusas Putinui ir Kremliaus propagandistams, nes Pugačiova, ir Zemfira, ir Achedžakova... Tai visai nedžiugina paprastų rusų“, – apibendrino kritikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius