-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos kariai nužudė įrašais iš slėptuvės išgarsėjusios ukrainietės 18-metį brolį

20-metė ukrainietė fotografė Valerija Šašenok prieš kurį laiką išgarsėjo savo vaizdo įrašais „TikTok“ platformoje, kuriuose rodė karo Ukrainoje realybę ir dalijosi vaizdais iš Černihive esančios slėptuvės. Tačiau šįsyk mergina paviešino itin liūdną žinią – Rusijos pajėgos nužudė jos brolį, kuriam buvo 18-a.
Valerija Šašenok
Valerija Šašenok / Soc. tinklų nuotr.

Valerija Šašenok išgarsėjo „TikTok“ platformoje publikuodama vaizdo įrašus iš karo nuniokoto Černihivo miesto, esančio šiaurės Ukrainoje, ir Rusijos invazijos metu rodydama savo šeimos gyvenimą ten įrengtoje slėptuvėje nuo bombų. Kai kurie merginą net praminė „XXI a. Anos Frank versija“.

Po to, kai slėptuvėje besislėpusios merginos namas buvo susprogdintas, ji viena bėgo per Lenkiją ir Vokietiją, kol galiausiai sėkmingai evakavosi į Italiją pas vieną šeimą, rašo „Daily Mail“.

Vis dėlto Valerijos jaunėlis brolis liko gimtojoje šalyje, kur, deja, ir žuvo.

Skaudžią žinią apie tragišką 18-mečio brolio mirtį V.Šašenok pranešė savo sekėjams „TikTok“ platformoje. Mergina paviešino ir asmenukę, kurioje matoma apsiašarojusi. Ji teigė, kad sužinojusi tragišką naujieną negalėjo nustoti verkti ir nenorėjo patikėti, kad tai tiesa.

„Vladimiras Putinas Ukrainoje nužudė mano 18 metų brolį, o Rusijos žmonės nerimauja dėl „McDonald's“ uždarymo“, – sielvartavo ji.

Paminėdama „McDonald's“, Valerija turėjo omenyje tai, kad šiam restoranų tinklui pranešus, jog stabdo savo veiklą Rusijoje, daugybė šalies gyventojų tuo susirūpino, užuot pagalvoję apie Ukrainoje žūstančius žmones.

V.Šašenok taip pat paviešino nuotraukas, kurioje yra įsiamžinusi su velioniu broliu. Publikavo ir kadrą iš vaikystės.

„Negaliu nustoti verkti...“, – rašė mergina prie kitos nuotraukos, kuri padaryta kavinėje.

„Myliu tave, broli. Putinas yra blogis“, – pridūrė V.Šašenok.

Žiūrėkite įrašą su nuotraukomis:

@valerisssh

I love u, bro???? Putin is an evil

♬ eventually slowed - xxtristanxo

Anot „Daily Mail“, į Italiją mergina pabėgo padedama vienos niujorkietės, suvedusios ją su italų šeima, kuri ir priglaudė Valeriją. Patekusi į saugią šalį, „TikTok“ išgarsėjusi fotografė dalijosi vaizdo įrašais, kuriuose įamžinta valganti makaronus, besilankanti Romoje ir net susitinkanti su Milano meru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius