-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasekso hercogų darbuotoja apie porą atsiliepė kitaip: negailėjo komplimentų

Sasekso hercogų buvusi komandos vadovė papasakojo apie darbą karališkajai porai. Šią patirtį, kitaip nei daugelis kitų užsienio žiniasklaidai savo istorijomis pasidalijusių su Meghan Markle ir princu Harry dirbusių žmonių, ji pavadino „nuostabia“.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / Vida Press nuotr.

Catherine St-Laurent, kuri prieš pradedama dirbti Sasekso hercogams buvo Melindos ir Billo Gatesų komandos, besirūpinusios dabar jau buvusių sutuoktinių labdaros fondo reikalais, „The Cut“ pasakojo tikinti, kad Meghan Markle turi „potencialą tapti stipria nuomonė formuotoja“.

„Tai buvo nuostabi patirtis. Jie itin talentingi ir kūrybingi lyderiai. Esu dėkinga už šią galimybę, kad tapau jų kelionės dalimis. Su jais praleistas laikas suteikė daug pasitenkinimo“, – pasakojo moteris, apie viršininkus Meghan ir Harry atsiliepusi priešingai nei dauguma kitų britų žiniasklaidai interviu davusių šios karališkosios poros buvusių darbuotojų. Pastarieji hercogienę net apkaltino patyčiomis, dėl ko karališkoji šeima pradėjo vidinį tyrimą.

Catherine pridūrė, kad, jos nuomone, Meghan Markle, o taip pat ir jos sutuoktinis, galėtų tapti svarbiais nuomonės formuotojais „socialinio poveikio erdvėje“.

Pasak People.com, Catherine St-Laurent prie Sasekso hercogų komandos prisijungė 2020 m. kovą. Ji tapo poros komandos vadove ir jų nepelno siekiančios organizacijos direktore. Po 11 mėnesių savo „LinkedIn“ paskyroje moteris pranešė šias pareigas keičianti į „Archewell Foundation“ patarėjos.

Vasarį Bakingamo rūmai pranešė, kad princas Harry ir Meghan Markle „nebegrįš prie dirbančių karališkosios šeimos narių pareigų“.

„Po pokalbių su hercogu, karalienė raštu patvirtino, kad pasitraukus iš karališkosios šeimos negalima tęsti atsakomybių ir pareigų, susijusių su tarnyba valstybei“, – rašyta rūmų pranešime.

Į tai dviejų vaikų, sūnaus Archie ir dukters Lilibet tėvai atsakė: „Mes visi galime tarnauti. Tarnystė – universali.“

VIDEO: Karališkąją britų porą vėl aplankė gandrai: hercogienė Meghan pagimdė antrąjį vaikelį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius