Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiausiu pasaulio vyru paskelbto Idriso Elbos sužadėtinė didžiuojasi: „Jis velniškai karštas“

Britų kino žvaigždės Idriso Elbos sužadėtinė Sabrina Dhowre pripažįsta – sužinojusi, kad jos mylimąjį JAV žurnalas „People“ išrinko seksualiausiu pasaulyje vyru, per daug ir nenustebo.
Aktorius Idrisas Elba ir Sabrina Dhowre
Aktorius Idrisas Elba ir Sabrina Dhowre / „Scanpix“ ir „People“ nuotr.

„Tai mano vyrukas! Valio! Ačiū, „People“, nors aš tai jau seniai žinojau“, – linksmai kalbėjo ji.

Gražių žodžių savo sužadėtiniui Sabrina .Dhowre negailėjo ir socialiniuose tinkluose. Patalpinusi Idriso Elbos nuotrauką instagrame ji rašė: „Velniškai karštas“.

Nors Sabrina Dhowre mylimąjį švelniai vadina savo vyruku, pora kol kas dar tik planuoja vestuves, garsus aktorius širdies draugei pasipiršo vasarį.

Aktorius neslepia, kad seksualiausio vyro statusas suteikė jam daugiau pasitikėjimo ir maloniai paglostė savimeilę.

„Instagram“ nuotr./Sabrinos Dhowre įrašas instagrame apie mylimąjį Idrisą Elbą
„Instagram“ nuotr./Sabrinos Dhowre įrašas instagrame apie mylimąjį Idrisą Elbą

„Sužinojęs pagalvojau „Nagi, negali būti. Rimtai?“. Tada pažiūrėjau į veidrodį, nužiūrėjau visą save. Pamaniau, kad taip, šiandien atrodau visai seksualiai. Bet nuoširdžiai kalbant, tai tiesiog malonus jausmas. Tai buvo staigmena – neabejotinai paglostė mano ego“, – apie reakciją sužinojus, kad „People“ išrinko būtent jį, sakė Idrisas Elba.

Britų aktorius tapo 33-iuoju „People“ paskelbtu seksualiausiu pasaulio vyru. Pirmas šį titulą 1985-aisiais gavo Melas Gibsonas, kai jam tebuvo 29-eri, o pernai seksualiausiu buvo išrinktas kantri muzikos žvaigždė Blake'as Sheltonas.

Prisimindamas savo jaunas dienas Idrisas Elba sakė perėjęs nerangaus jaunuolio fazę – buvo labai aukštas ir lieknas, bendraklasiai nepraleisdavo progos iš jo pasišaipyti. Nepadėjo ir afrikietiška kilmė (jo tėvai – iš Siera Leonės ir Ganos) bei vardas – Idrissa Akuna Elba.

„Bet vos tik pajėgiau užsiauginti ūsus, tapau kiečiausiu vaikiu rajone. Užsiauginau ūsus, šiek tiek raumenų – buvau pašėlęs“, – pasakojo aktorius, kuriam neretai prognozuojama Džeimso Bondo vaidmuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius