Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualioji Emily Ratajkowski griauna stereotipus: fotosesijoje demonstravo nedepiliuotas pažastis

Amerikiečių modelis ir nepaprastu greičiu išgarsėjusi aktorė Emily Ratajkowski (28) žurnalo „Harper's Bazaar“ fotosesijoje pasirodė visu gražumu – pademonstravo plaukuotas pažastis. Šį poelgį mergina paaiškina savo straipsnyje, kuriame drąsiai išreiškia nuomonę apie visuomenės sukurtus stereotipus moterims.
Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski / „Instagram“ nuotr.

„Victoria's Secret“ modelis savo nuomonę apie šių dienų stereotipus ir „hiperfeminizmą“ parašė straipsnyje, kuris bus publikuojamas „Harper's Bazaar“ žurnale. Šia naujiena mergina pasidalijo taip pat ir savo instagrame, į kurį įkėlė nuotrauką su neskusta pažastimi bei paaiškino, kodėl kiekviena moteris turi teisę rinktis.

„Moteris atrodo per daug galinga ir kartu gąsdinanti, kai be baimės priima savo lytiškumą. Todėl imamasi gėdinimo: bandoma įtikinti moteris, kad, demonstruodamos savo seksualumą, jos kažką praranda“, – žurnale rašė mergina.

Modelis paaiškino, kad ji jaučiasi galinga, kai būna savimi. Jaučiasi gerai, kai į šalį nusimeta trumpą sijoną, užsivelka džemperį ir kelnes. Todėl sprendimas dėl plaukuotų pažastų yra tik jos pasirinkimas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Emily Ratajkowski
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Emily Ratajkowski

„Kūno plaukai yra dar viena galimybė paskatinti moteris rinktis, kaip jos nori su jais jaustis“, – savo požiūrį apie moterų pasirinkimą rašė E.Ratajkowski.

Šį motyvuojantį straipsnį apie moterų teises išgyrė modelio kolegės, garsenybės bei artimiausi bičiuliai, kurie žavėjosi merginos nuotrauka, jos išsakyta nuomone.

Be to, vienas modelio gerbėjas pasakė, kad ji daro „didelį dalyką“, eidama prieš įprastus grožio standartus mados industrijoje. Visiems puikiai žinoma, kad šiame pasaulyje retai pamatysime nenuskustas pažastis.

„Tu darai labai svarbų dalyką. Pasinaudoji savo privilegija, kad galėtum kautis už asmens laisvę ir naikini grožio dogmas. Ačiū už tai. Ačiū, kad duodi mums daugiau, nei mes galėjome įsivaizduoti. Mums reikia daugiau tokio palaikymo“, – socialiniame tinkle rašė merginos gerbėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius