Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Selena Gomez nebėra sekamiausias žmogus „Instagram“ tinkle: ją nukarūnavo Cristiano Ronaldo

Paauglių dievaitė Selena Gomez (25 m.) dvejus metus buvo pats sekamiausius žmogus „Instagram“ tinkle, tačiau ją galiausiai nukarūnavo futbolininkas Cristiano Ronaldo (33 m.) – jo sekėjų skaičius pranoko ankstesnį Gomez rekordą.
Selena Gomez ir Cristiano Ronaldo
Selena Gomez ir Cristiano Ronaldo / „Instagram“ nuotr.

Jie abu šiuo metu turi po 144 mln. sekėjų, tačiau Ronaldo – beveik 130 tūkst. daugiau.

Sekėjų skaičiai po truputį keičiasi nuolatos, ir tiksliai šiuo momentu, kada publikuotas šis straipsnis, Ronaldo seka 144 510 633 žmonės, o Seleną – 144 381 126.

Tačiau pačiai Selenai Gomez šis „nukarūnavimas“ greičiausiai ne itin rūpi – ji jau ne kartą yra sakiusi, kad to skaičiaus nė kiek nesureikšmina, o ir apskritai nėra aktyvi socialinių tinklų vartotoja. Kaip tik šiuo metu ji yra padariusi dar vieną pertrauką nuo socialinių tinklų, mato gydosi nuo nervinio išsekimo.

„Skaičiai man nerūpi. Visa tai man nerūpi. Man nesvarbu, kiek sekėjų aš turiu – man tai nerūpi. Beprotiška, kad tiek daug žmonių yra apsėsti. Nusiraminkit“, – dar rugsėjį sakė Selena Gomez.

Na o Cristiano Ronaldo yra net labai aktyvus instagrame: pats seka aštuonis kartus daugiau paskyrų nei tą daro Gomez, o ir įrašų yra publikavęs pusantro karto daugiau. Paskutinis Gomez įrašas publikuotas prieš mėnesį, rugsėjo 24-ąją, o Ronaldo – prieš mažiau nei parą.

Vida Press nuotr./Selena Gomez
Vida Press nuotr./Selena Gomez

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius