Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Selena Gomez prakalbo apie pasitraukimą iš viešumos: didelę įtaką padarė socialiniai tinklai

Aktorė ir dainininkė Selena Gomez (26 m.) naujausiame interviu prakalbo apie beveik metus trukusį pasitraukimą iš viešumos. Atlikėja atskleidė, kad vienintelis dalykas, kuris pastaruoju metu ją gelbėjo, buvo terapijos. Jos leido jaunajai žvaigždei geriau suprasti save.
Selena Gomez
Selena Gomez / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Interviu metu Selena Gomez pripažino, kad praėjusiais metais labai daug laiko praleido ilsėdamasi nuo viešumo. „Manau, man reikėjo laiko sau, jaučiau, kaip augu ir keičiuosi“, – sakė atlikėja.

Ne vieną hitą sukūrusi S.Gomez pasakojo apie lankytas terapijas – kaip jos padėjo apmąstymams ir vidiniam augimui. „Aš tikiu terapijos galia. Ji man suteikė galimybę grįžti į praeitį – pabendrauti su mažąja Selena. Man šio gyvenimo laikotarpio labai trūksta“, – pasakojo Selena Gomez.

„Labai norėčiau daug dalykų pakeisti savo gyvenime. Prisipažinsiu, priėmiau daug netinkamų sprendimų. Terapija man padeda daug geriau suprasti save ir savo vaikystę“, – pripažino atlikėja.

Kaip pagrindinę priežastį, paskatinusią ją pasitraukti iš viešumos, S.Gomez įvardijo socialinius tinklus. Būtent jie, pasak dainininkės, ir sukėlė jai depresiją: „Man labai patinka turėti platformą, kurioje galiu bendrauti su žmonėmis, – pripažino Selena. – Tačiau nemanau, kad yra sveika ten praleisti tiek daug laiko.“

„Jaučiausi savotiškai prislėgta, kai žiūrėdavau žmonių, kurie atrodė labai gražūs ir šaunūs, nuotraukas. Mane tai tiesiog žlugdė. Labai svarbu neleisti, kad išsivystytų priklausomybė nuo socialinių tinklų. Svarbu prisiminti, kad didžioji viso to dalis yra netikra“, – apie tobulus žmonių gyvenimus socialinėje erdvėje kalbėjo Selena Gomez.

Buvusi Disnėjaus filmukų žvaigždė pripažino ir tai, kad nerimauja dėl to, kaip žmonės į ją žiūri. „Man labiau patiktų, kad žmonės mane mėgtų dėl mano asmenybės. Manau, kad daugelis žmonių nesupranta mano jausmų. Man taip pat nepatinka, kad kartais žmonėms labai daug lemia išvaizda. Nesuprantu žmonių, kurie apie mane sprendžia tik iš išvaizdos“, – pasakojo Selena Gomez.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius