-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seserys iš Dubajaus – it identiškos Kim Kardashian ir Kylie Jenner kopijos: ar atskirsite?

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian pasaulyje turi ne vieną antrininkę – kai kurios į ją panašios iš prigimties, o kitos panašumą bando išgauti dirbtinai. Tačiau „Style Caster“ rašo, kad yra viena antrininkė, kuri ne tik išoriškai labai panaši į Kim, bet dar turi ir seserį, kuri – it Kim sesers Kylie Jenner kopija!
Sonia ir Fyza Ali bei Kylie Jenner ir Kim Kardashian
Sonia ir Fyza Ali bei Kylie Jenner ir Kim Kardashian / „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian antrininke už 18 tūkst. svarų tapusi britė dabar gailisi: „Tai sugriovė man gyvenimą“

Seserys Sonia ir Fyza Ali gimė ir užaugo Jungtinėje Karalystėje, jų mama – turkė, o tėtis – irakietis. Šiuo metu seserys dirba ir gyvena Dubajuje, kur veda makiažo mokymus rytietėms. Jos taip pat yra populiarios grožio bei gyvenimo būdo tinklaraštininkės.

„Instagram“ nuotr./Seserys Fyza Ali ir Sonia Ali
„Instagram“ nuotr./Seserys Fyza Ali ir Sonia Ali

Nors seserys išgarsėjo dėl savo panašumo į Kim Kardashian ir Kylie Jenner, pačios sako nematančios to panašumo ir juo labiau to specialiai nesiekiančios.

„Mūsų artimi draugai ir šeima taip pripratę matyti mus, kad niekada nepastebėjo panašumų, – sakė jos „Emirates Woman“. – Tik kai mes kur nors išeiname žmonės, kurie mūsų visai nepažįsta, nuolatos atkreipia į tai dėmesį – ypač kai būname Valstijose.“

„Instagram“ nuotr./Sonia Ali ir Kim Kardashian
„Instagram“ nuotr./Sonia Ali ir Kim Kardashian

Sonia ir Fyza Ali tikina nemačiusios nė vienos Kim ir Kylie šeimos realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ serijos ir atkreipia dėmesį, kad jų stilius visiškai kitoks nei Kim ir Kylie.

„Mums keista, kai žmonės prieina ir sako, kad mūsų stilius panašus, nes mes rengiamės visai ne taip kaip jos“, – sakė Sonia.

Sonia ir Fyza Ali – žinomos vizažistės, jos veda makiažo mokymus Viduriniųjų Rytų moterims ir yra dirbusios su žvaigždėmis, pavyzdžiui, „Oskarui“ nominuota brite Naomie Harris. Beje, viename vakarėlyje jos yra susidūrusios ir su pačiomis Kim bei Kylie. Tiesa, seserys pripažįsta, kad dėl to jautėsi nejaukiai ir stengėsi išvengti akių kontakto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius