Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simonas Cowellas pasipiršo ilgametei mylimajai: vieta pasirinkta neatsitiktinai

Britų televizijos žvaigždė Simonas Cowellas savo santykiuose su širdies drauge Lauren Silverman nutarė pradėti naują etapą. Žinomas vyras itin romantiškai pasipiršo mylimajai, kuriai jausmus puoselėja jau 18 metų.
Simonas Cowellas ir Lauren Silverman
Simonas Cowellas ir Lauren Silverman / „Scanpix“ nuotr.

62-ejų S.Cowello ir 44-erių L.Silverman sužadėtuvės įvyko po 18 metų draugystės. Džiugią naujieną užsienio žiniasklaidai patvirtino S.Cowello atstovė.

Kaip praneša „People“, S.Cowellas mylimosios rankos paprašė Šv. Kūčių vakarą, atostogų Barbadose metu. Ši vieta pasirinkta neatsitiktinai – čia Simonas ir Lauren pirmą kartą susitiko dar 2004-aisiais.

Teigiama, kad sužadėtuvės buvo itin romantiškos. Simonas mylimąją pakvietė pasivaikščioti, o paplūdimyje, stebint besileidžiančią saulę, paprašė už jo tekėti.

Svarbią akimirką kartu buvo ir poros sūnus Ericas, kurio Simonas ir Lauren susilaukė 2014-ųjų vasarį, bei L.Silverman sūnus Adomas iš pirmos santuokos.

„Jie abu nepaprastai laimingi, – apie sužadėtinius kalbėjo artimas jiems šaltinis. – Simonas ir Lauren jau seniai kartu ir vienas kitą tiesiog dievina, todėl artimiems draugams jųdviejų sužadėtuvės nebuvo didžiulė staigmena.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius