-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slaptas Angelinos Jolie vizitas pas buvusį vyrą – įkvėptas „Bennifer“ romano?

Angelina Jolie stengėsi slapta aplankyti buvusį mylimąjį Jonny Lee Millerį jo apartamentuose Niujorke. Deja, kiekvieną garsios aktorės žingsnį sekę paparacai neleido moteriai likti nepastebėtai.
Jonny Lee MIlleris ir Angelina Jolie
Jonny Lee MIlleris ir Angelina Jolie / Vida Press nuotr.

Nedaugelis žino, kad 46-erių Angelina Jolie ir 49-erių Jonny Lee Milleris buvo vyru ir žmona. Tiesa, labai trumpai. Pora susituokė 10-ame dešimtmetyje. Tačiau visai neseniai juodu vėl mėgavosi vienas kito draugija.

Prieš kelias dienas aktorė su vaikais viešėjo Niujorke. Ši kelionė buvo skirta paminėti Angelinos Jolie gimtadienį.

Vieną vakarą ji, kaip rašo „The Sun“, buvo pastebėta įeinanti į pastatą, kurio apartamentuose gyvena jos buvęs sutuoktinis. Lietpaltį vilkinti moteris, veidą prisidengusi apsaugine kauke, rankoje nešėsi vyno butelį.

Pasak aktorę prie durų sutikusių liudininkų, Angelina Jolie iš pastato išėjo apie 22.30 val. – po daugiau nei trijų valandų. Galbūt įkvėpta Jennifer Lopez ir Beno Afflecko, dar vadinamų „Bennifer“ romano, Angelina taip pat nusprendė atnaujinti santykius su buvusiu mylimuoju?

Angelina Jolie niekaip negali užbaigti skyrybų su Bradu Pittu proceso. Filmo „Ponas ir ponia Smitai“ žvaigždės labiausiai nesutaria dėl vaikų globos. Nors aktorė prieštaravo, gegužės pabaigoje pranešta, kad Angelinai ir Bradui skirta bendra penkių jų vis dar nepilnamečių vaikų (vyriausiam sūnui Maddoxui jau 19-ka) globa.

Angelina Jolie ir Jonny Lee Milleris susipažino 1995 m. filmo „Hackers“ aikštelėje. Juodu susituokė vos po šešių mėnesių privačioje ceremonijoje, kurioje be jaunavedžių dalyvavo tik aktorės mama ir Jonny draugas.

Vida Press nuotr./Jonny Lee MIlleris ir Angelina Jolie filme „Hackers“
Vida Press nuotr./Jonny Lee MIlleris ir Angelina Jolie filme „Hackers“

Kaip rašo „The Sun“, tada vos 20-ies Angelina vestuvėms pasirinko labai neįprastą aprangą. Aktorė mūvėjo odines kelnes ir vilkėjo marškinėlius, ant kurių jos krauju buvo užrašytas Jonny vardas.

Ilgu vedybiniu gyvenimu juodu nepasidžiaugė, mat vos po metų Angelina ir Jonny apsigyveno atskirai, o 1999 m. jiedu oficialiai išsiskyrė. Rašoma, kad skirtingais keliais jie pasuko draugiškai ir po to palaikė šiltus santykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius