-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smūgis Khloe Kardashian: prieš pat gimdymą išaiškėjo jos vaikino Tristano Thompsono neištikimybė

Šiuo metu realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (33 m.) skaičiuoja paskutines nėštumo dienas ir ruošiasi gimdymui, tačiau malonų laukimą sudrumstė it perkūnas iš giedro dangaus pasipylę įrodymai – jos vaikinas Tristanas Thompsonas (27 m.) jai buvo neištikimas su ne viena moterimi.
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas / „Instagram“ nuotr.

Portalas „Daily Mail“ demaskavo NBA krepšininką, kuris savo nėščią mylimąją ne vieną kartą apgaudinėjo su vis kitomis moterimis.

Naujausias epizodas įvyko praėjusį savaitgalį, kuomet gimdymo laukianti Khloe Kardashian liko poros namuose Klivlande, o jis su „Cavaliers“ komanda išvyko į varžybas Niujorke.

Šeštadienio vakarą po rungtynių Tristanas Thompsonas patraukė į barą „PH-D Lounge“, kur filmavimo kameros užfiksavo jį besibučiuojantį su moterimi. Neilgai trukus paaiškėjo, kad ji – tai vieno striptizo baro darbuotoja Lani Blair.

Vėliau krepšininkas buvo nufotografuotas su ta pačia moterimi pareinantis į savo viešbutį „Four Seasons“. Toji moteris iš viešbučio išėjo tik kitą rytą.

Na o kol Tristanas Thompsonas laiką leido su kita, tuoj gimdysianti Khloe Kardashian nuobodžiavo namuose – „Instagram“ istorijose garsi moteris savaitgalį pasidalino įrašu, kaip sėdi ant gimnastikos kamuolio, ir jį papildė prierašas „nesveikai nuobodžiaujanti“.

Kitą dieną Khloe Kardashian su 74 mln. sekėjų pasidalijo romantiška nuotrauka su Tristanu iš nėštumo fotosesijos, prie kurios parašė: „Mes esame pasiruošę, kai tik tu būsi pasiruošusi“.

We are ready whenever you are little mama ????

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe Kardashian gimdyti turi jau artimiausiomis dienomis – jau anksčiau ji pranešė, kad turės mergaitę.

Neištikimas buvo ir anksčiau

Dar kiti vaizdo kamerų užfiksuoti vaizdai, kuriuos paviešino kitas portalas TMZ, liudija, kad taip pat krepšininkas elgėsi ir spalio mėnesį, kai Khloe Kardashian buvo trečią mėnesį nėščia. Tąkart jo draugijoje Vašingtone buvo net trys moterys, su dviem iš jų jis glamonėjosi. Šį vaizdo įrašą galite pamatyti štai ČIA.

Kol kas nei Tristanas Thompsonas, nei Khloe Kardashian pasirodžiusių pranešimų nepakomentavo.

Niekas iš jo draugų nenustebo – visi žinojo, kad Tristanas apgaudinėja Khloe su kitomis

Tuo tarpu portalui „Us Weekly“ šaltinis iš krepšininko aplinkos sakė, kad niekas iš jo draugų nenustebo – „visi žinojo, kad Tristanas apgaudinėja Khloe su kitomis“.

„Dauguma jo draugų ir žmonių iš jo rato taip pat apgaudinėja savo antrąsias puses ir jiems tai atrodo nieko tokio“, – sakė šaltinis.

Dėl Khloe paliko nėščią merginą?

Realybės šou žvaigždė su NBA krepšininku susitikinėti pradėjo 2016-ųjų rudenį. Įdomu tai, kad tuo metu, kai Khloe ir Tristanas pradėjo draugauti, jis buvo neseniai išsiskyręs su savo nėščia mergina.

Vieni šaltiniai tvirtina, kad skyrybos įvyko dar prieš romaną su Khloe, o kiti kalba priešingai – kad būtent dėl Khloe krepšininkas paliko savo nėščią draugę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius