-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sofija Rotaru nesutiko koncertuoti rusams: atsisakė milžiniškos pinigų sumos

Ukrainiečių dainininkei Sofijai Rotaru už pasirodymą rusams skirtame įmonės vakarėlyje buvo pasiūlyta didžiulė pinigų suma. Nepaisant jos, atlikėja pasiūlymą atmetė.
Sofija Rotaru / „Vida Press“ nuotr.
Sofija Rotaru / „Vida Press“ nuotr.

Kaip žiniasklaidai pasakojo Rusijos modelis Anna Kalašnikova, Sofijai Rotaru už pasirodymą rusams skirtoje šventėje buvo pasiūlytas net 100 tūkst. eurų atlygis, tačiau ji koncertuoti vis tiek nesutiko, rašo ukrainiečių portalas unian.net.

Anot A.Kalašnikovos, S.Rotaru labai išgyvena dėl karo Ukrainoje.

„Ji neturi nuotaikos, dėl dabartinės situacijos visiškai atsisakė koncertinės veiklos. Žinau, kad gruodį jai buvo siūlomi įmonių vakarėliai. Bet ji kategoriškai atsisakė. Sofija viską, kas vyksta, labai priima į širdį“, – kalbėjo modelis.

S.Rotaru visada save vadino apolitiška, tačiau nuo pat Rusijos plataus masto invazijos pradžios ji buvo Ukrainoje, padėjo kariuomenei ir reagavo į karo baisumus.

Nors Sofija aktyviai nesireiškia socialiniuose tinkluose, vis dėlto ji ne kartą juose parodė, ką okupantai išdarinėja Ukrainos miestuose.

„Nepriklausomybė ir Laisvė brangiai kainuoja – tiesa, bet ar tikrai ji verta tiek, kad Rusijos raketos naikintų civilius, vaikus ir Ukrainos miestus. Šie faktai drasko mano širdį į gabalus! Aš Kyjive! Melskitės už mūsų gynėjus ir taiką Ukrainoje“, – tik prasidėjus karui pranešė S.Rotaru.

Sofija Rotaru – garsi Sovietų Sąjungos ir Ukrainos pop dainininkė ir aktorė. Jos repertuare daugiau nei 500 dainų rusų, ukrainiečių, rumunų, bulgarų, serbų, lenkų, vokiečių, italų, ispanų ir anglų kalbomis. Ji scenoje – nuo 1968-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius