Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sostų karų“ aktorė padavė į teismą dainininką Marilyną Mansoną: kaltina seksualine prievarta

„Sostų karų“ aktorė Esmé Bianco padavė į teismą dainininką Marilyną Mansoną dėl seksualinės prievartos, praneša BBC.
Marilynas Mansonas
Marilynas Mansonas / „Scanpix“ nuotr.

Ieškinyje teigiama, kad M.Mansonas britų aktorę jėga ir grasinimais vertė vartoti narkotikus, mušė ir seksualiai išnaudojo. Taip pat tvirtinama, kad ne tik jis, bet ir jo vadybininkas pažeidė prekybos žmonėmis įstatymus, viliodami ją atvykti iš Londono į JAV dėl tuščių darbo pažadų.

Kiek anksčiau menininkas atmetė kelis įtarimus dėl kaltinimu smurtu, kas, kaip jis pats minėjo, buvo „siaubingas tikrovės iškraipymas“. Nuo to laiko, kai pasirodė šie ieškiniai, su M.Mansonu dirbti atsisakė įrašų kompanija ir asmeninis agentas.

Vasario mėnesį „Westworld“ aktorė Evan Rachel Wood viešai apkaltino M.Mansoną smurtu, išnaudojimu, prievarta. Nuo tada panašius įtarimus pateikė daugiau nei dešimt kitų moterų.

„Žinoma, mano menas ir mano gyvenimas ilgą laiką traukė kontroversijas, tačiau šie naujausi teiginiai apie mane yra siaubingi tikrovės iškraipymai, – rašė jis.

Mano intymūs santykiai visuomet vykdavo tik gavus panašiai mąstančių partnerių leidimą. Nepaisant to, kaip ir kodėl kiti dabar nusprendė neteisingai interpretuoti praeitį, tokia yra tiesa.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Evan Rachel Wood ir Marilynas Mansonas (2007 m.)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Evan Rachel Wood ir Marilynas Mansonas (2007 m.)

Tuo metu aktorė E.Bianco, kuri atliko Ros vaidmenį populiariame HBO seriale „Sostų karai“, buvo tarp nedaugelio moterų, kurios šių metų pradžioje pasisakė prieš M.Mansoną.

Galiausiai penktadienį į teismą paduotas pirmasis ieškinys dėl kaltinimų M.Mansonui dėl seksualinės prievartos. Šiame ieškinyje jis nurodomas savo tikruoju vardu – Brianu Warneriu.

Kaip E.Bianco atskleidė, ji su atlikėju susipažino 2005 m., o 2009 m. vasarį jis ją pakvietė į Los Andželą filmuoti muzikinį vaizdo klipą. Bet atvykusi į jo namus, jai buvo nurodyta likti namuose, o filmavimo komandos paprasčiausiai nebuvo. Ieškovė teigia, kad keturių dienų viešnagės metu iš jos buvo atimtas maistas, miegas, o vietoj to jai prievarta buvo duodami narkotikai ir alkoholis.

„Bene siaubingiausia, kad ponas B.Warneris uždarė E.Bianco miegamajame, surišo ir sumušė botagu, kurį, pasak B.Warnerio, naudojo naciai. Jis taip pat prieš ją panaudojo elektros šoką“, – rašoma ieškinyje.

Ieškinyje minima, kad jie intymius santykius užmezgė 2009 m. gegužę ir palaikė iki pat 2011 m., kai tais pačiais metais ji tvirtina buvusi jo išprievartauta.

Skunde E.Bianco teigia, kad M.Mansonas privertė ją lytiškai santykiauti. Tuo metu prieš ją buvo naudojamas smurtas ir žeminimai, kartais atrodydavo, kad ji būdavo be sąmonės.

Vida Press nuotr./Esmé Bianco
Vida Press nuotr./Esmé Bianco

BBC bandė susisiekti su buvusiu M.Mansono vadybininku Tony Ciulla dėl kaltinimų, į kuriuos buvo įtrauktas ir jis pats, tačiau į šiuos klausimus vyras neatsakė. Buvo bandyta susisiekti ir su buvusiais dainininko agentais ar anksčiau jam atstovavusiais advokatais, tačiau atsakymas iš jų nebuvo sulauktas.

„Ponas B.Warneris teigė, kad dėl to, jog jis atvežė E.Bianco į JAV ir suteikė būstą, ji buvo skolinga jam darbą ir seksualinį artumą. Tikiuosi, kad pakeldama (balsą – red. past.) padėsiu sustabdyti Brianą Warnerį nuo gyvenimų griovimo ir paskatinsiu kitas aukas ieškoti jų nedidelio teisingumo“, – pažymima ieškinyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius