Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Benu Afflecku išsiskyrusi Jennifer Garner pradėjo naują etapą: persikėlė į vilą už 14 mln.

Holivudo žvaigždė Jennifer Garner (46 m.) pradėjo naują gyvenimo etapą įsigijusi naujus namus – vilą Los Andžele už net 14 mln. JAV dolerių.
Jennifer Garner namai Los Andžele
Jennifer Garner namai Los Andžele / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Jennifer Garner ir Beno Afflecko santuoka subyrėjo jau prieš keletą metų, tačiau aktorė dar kurį laiką liko gyventi senuosiuose poros namuose, kad kuo mažiau traumuotų vaikus: pokyčių jiems pakako jau vien nuo tėvų skyrybų.

Tačiau dabar atėjo metas atversti naują gyvenimo puslapį, ir Jennifer Garner susirado naujus namus be jokios jų šeimos istorijos.

Gruodžio mėnesį aktorė nusipirko naują namą Los Andžele, kuris jai kainavo 13,86 mln. JAV dolerių, ir čia persikėlė kartu su trimis vaikais: dukromis Violet (13 m.) ir Seraphina (10 m.) bei sūnumi Samueliu (7 m.).

Šiame 975 kv. m trijų aukštų name yra šeši miegamieji ir septyni su puse vonios kambario, namas pastatytas prieš 10 metų – 2009-aisiais. Tarp šio namo patogumų – rūsyje įrengtas vyno rūsys su degustacijų kambariu, sporto salė su pirtimi, rankdarbių kambarys ir biliardinė. Visi miegamieji turi po balkoną, iš kurio atsiveria gražus vaizdas į medžių viršūnes.

Naujieji Jennifer Garner namai yra visai netoli buvusio jos vyro Beno Afflecko namų, kad vaikams būtų patogu dažnai matytis su tėčiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius