Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Su vyru, o po to ir mylimąja išsiskyrusi Miley Cyrus pastebėta bučiuojanti australų dainininką

Vieniša Miley Cyrus (26) buvo pastebėta su potencialia nauja simpatija. Eonline.com praneša, kad atlikėja viešoje vietoje romantiškus jausmus demonstravo ilgamečiui bičiuliui Cody Simpsonui.
Cody Simpsonas, Miley Cyrus
Cody Simpsonas, Miley Cyrus / Vida Press nuotr.

Liudininkai tvirtino, kad Miley ir Cody iš pradžių viename Los Andželo prekybos centre nuėjo pavalgyti sušių. Rinkadmiesi patiekalus iš meniu, juodu pasibučiavo. Pasak šaltinio, M.Cyrus ir C.Simpsonui supratus, kad „žmonės juos pastebėjo, jie bandė greitai išeiti“.

„Eonline“ pabrėžia, kad dainininkė ir 22-ejų australų atlikėjas, kadaise draugavęs su modeliu Gigi Hadid, per pastarąsias porą savaičių kartu pastebėti jau ne kartą. Tai neturėtų kelti nuostabos, mat jųdviejų draugystė užsimezgė prieš keletą metų, tačiau daugiau nei tik labai artimais draugais, pasak dainininkų, juodu taip ir netapo.

Vida Press nuotr./Miley Cyrus ir Cody Simpsonas 2015-aisiais
Vida Press nuotr./Miley Cyrus ir Cody Simpsonas 2015-aisiais

2015-aisiais australiškam „GQ“ žurnalui C.Simpsonas atskleidė, kad „Miley yra viena geriausių draugių, padėjusi man pereinamuoju laikotarpiu – bandant pabėgti iš vaikystės. Ji labai nešališka ir aš pats stengiuosi tokiu tapti“.

Vida Press nuotr./Cody Simpsonas
Vida Press nuotr./Cody Simpsonas

15min primena, kad rugpjūtį M.Cyrus pranešė apie skyrybas su vyru Liamu Hemsworthu. Netrukus po to dainininkė užmezgė romantiškus santykius su Kaitlynn Carter. Deja, jie tęsėsi neilgai ir jau rugsėjo pabaigoje Miley vėl buvo vieniša.

Praeitą savaitę „Eonline“ šaltinis sakė, kad dabar M.Cyrus „yra pasiruošusi sutelkti dėmesį į save ir nenorinti nerimauti dėl nieko kito“. Rodos, atlikėja be antrosios pusės ilgai išbūti negalėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius