Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Su vyru skiriasi „Victoria's Secret“ modelis Shanina Shaik: priežastis – nesuderinami charakteriai

„Victoria's Secret“ modelis Shanina Shaik (28) skiriasi su ilgamečiu draugu bei ir vyru Gregu Andrewsu (35). Su vyru, žinomu kaip DJ Ruckus, moteris susituokė prieš metus, o praėjusią savaitę Los Andželo teismui padavė skyrybų dokumentus.
Shanina Shaik skiriasi su ilgamečiu draugu bei ir vyru Gregu Andrewsu
Shanina Shaik skiriasi su ilgamečiu draugu bei ir vyru Gregu Andrewsu / „Scanpix“ nuotr.

Lietuviškų šankų turintis „Victoria's Secret“ angelas, birželę Los Andželo apygardos teismui pateikė skyrybų dokumentus, argumentuodama, kad sutuoktiniai buvo nesuderinamai skirtingi.

Naujienos apie būsimas skyrybas iš pradžių pasirodė vasaros pradžioje, su poros pareiškimu, kad jie turi judėti pirmyn su abipuse pagarba ir meile vienas kitam ir prašymu gerbti jų privatumą šiuo laikotarpiu.

„Scanpix“ nuotr./Shanina Shaik skiriasi su ilgamečiu draugu bei ir vyru Gregu Andrewsu
„Scanpix“ nuotr./Shanina Shaik skiriasi su ilgamečiu draugu bei ir vyru Gregu Andrewsu

Poros gerbėjai negalėjo patikėti tokiu jų sprendimu, nes S.Shaik su kolege ir britų modeliu Rosie Huntington-Whitely jau anksčiau šnekėjosi apie šeimos kūrimą.

„Aš galvoju apie šeimą, noriu surimtėti“, – portalui Rose Inc kalbėjo mergina.

„Turiu tiek daug svajonių, kurias privalau įgyvendinti, labai tikiuosi, kad ateityje pavyks suvaidinti dar keliuose filmuose. Jei galėsiu išpildyti šias svajones, būsiu labai laiminga“, – pasakojo modelis.

„Scanpix“/AP nuotr./Shanina Shaik
„Scanpix“/AP nuotr./Shanina Shaik

Modelis su G.Andrewsu susituokė 2018 m. gegužę privačioje Lenny Kravitz’o saloje Bahamose. Poros šventėje dalyvavo Ashlee Simpson ir Evanas Rossas, modelis Nadine Leopold, modelis Hannah Ferguson, aktorės Olivia Pierson ir Natalie Halcro, Nicole Williams ir NFL žaidėjas Larry Englishas.

Po pareiškimo dėl skyrybų modelis iškart išskrido į Positano miestą Italijoje, kuriame praleido kelias dienas. Instagrame ji dalijosi egzotiškais vaizdais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius