Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Supermodelis Heidi Klum atostogaudama Karibuose drąsiai apnuogina krūtis

Po didžiųjų metų švenčių supermodelis Heidi Klum (41 m.) su mylimuoju Vito Schnabeliu (28 m.) išvyko romantiškų atostogų egzotiškoje Šv. Bartolomėjaus saloje Karibuose.
Heidi Klum
Heidi Klum / AOP nuotr.

Keturis savo vaikus palikusi namuose, gražuolė manekenė Šv. Bartolomėjaus saloje mėgavosi saule, jūra ir, žinoma, meile.

Šeštadienį paparacai saldžiąją porelę užfiksavo viename paplūdimių. Pasideginusi Heidi Klum nesivargino eiti į persirengimo kabiną ir šlapią bikinį nusivilko čia pat, visiems matant.

Kitą dieną paparacai ją užfiksavo pusnuogę vilos, kurioje ji yra apsistojusi, terasoje. Kol manekenės mylimasis ant grotelių gamino pietus, Heidi Klum mėgavosi saulės voniomis.

AOP nuotr./Vito Schnabelis ir Heidi Klum
AOP nuotr./Vito Schnabelis ir Heidi Klum

Heidi Klum kuklumu niekada nepasižymėjo ir būdama paplūdimyje viršutinę bikinio dalį ji nusimeta gana dažnai. Štai šių metų balandį atostogaudama Meksikoje Heidi Klum ne tik deginosi be viršutinės bikinio dalies, bet ir iki pusės nuoga su mylimuoju Vito Schnabeliu brido ir į vandenį, kur negalėjo atsitraukti vienas nuo kito – nekreipdami į kitus turistus dėmesio jiedu bučiavosi ir glamonėjosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius