-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teigiama, esą Britney Spears – demencija: šį teiginį teismo dokumentuose pateikė jos tėvas

Pastarieji mėnesiai, o gal net keleri metai, popmuzikos princesei Britney Spears (39) ne juokais turėjo patampyti nervus. Tėvo priespauda, apie jos gyvenimą išėjusi dokumentika, o šįkart paviešintos detalės teismo dokumentų, kuriuose – jos tėvo Jamie Spearso pareiškimas, kad dukra serga demencija.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“/AP nuotr.

Kaip rašoma Standart.co.uk, šie teiginiai, jog Britney Spears serga demencija, buvo pateikti prieš daugiau nei 10 metų. Būtent 2008 m., kai Jamie Spearsui buvo suteikta teisė naudotis dukros finansais.

Šiuos teismo dokumentus gavo BBC kuriamos „The Battle for Britney“ dokumentikos kūrėjai.

Žurnalistas Mobeenas Azharas sakė, kad J.Spearsas pažymėjo langelį, kuriame buvo rašoma, kad dainininkės globa susijusi su „demencija ar gydymu“.

„Yra tik dvi tikimybės. Britney gali sirgti demencija. Dabar aš nesu gydytojas, bet jei taip yra, pasaulis to nežino. Bet kitas variantas iš tikrųjų yra baisesnis.

Vida Press nuotr./Britney Spears
Vida Press nuotr./Britney Spears

Tai yra mintis, kad jai nėra demencijos, tačiau komanda (Jamie Spearso – red. past.) pasiūlė ją įrašyti, nes jie nori praslysti su globa. Ir jei tai tiesa, tada tai kelia siaubą“, – pridūrė M.Azharas.

„Free Britney“ kampanijos narė Megan Radford sakė, kad teiginys apie demenciją reiškia, jog ji gali būti įkaite globoje dėl testamento, o ne dėl psichinės sveikatos, iš kurios niekas negali uždirbti pinigų.

Ji teigė, kad Britney „akivaizdžiai neturėjo ir neturi demencijos“, o tėvo teiginius pavadino „apgaule“.

15min primena, kad Jamie Spearsas dukros globą ir finansus perėmė 2008 m., kai B.Spears išsiskyrė su 43-ejų Kevinu Federline'u. Po skyrybų ir daugiau susikaupusio skausmo ji nusiskuto galvą, skėčiu puolė fotografo automobilį ir buvo paguldyta į psichiatrijos ligoninę.

Dėl tų pačių priežasčių ji prarado abiejų sūnų 15 m. Seano ir 14 m. Jaydeno globos teises.

„Instagram“ nuotr./Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu
„Instagram“ nuotr./Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu

Jos tėvas J.Spearsas kartu su turto valdymo įmone išlaiko bendrą jos turto kontrolę, nepaisant to, kad B.Spears prašė jį pašalinti iš šių sprendimų priėmimo.

J.Spearsas dokumentuose teigė, dainininkė negali priimti jokių finansinių ar profesinių sprendimų be tėvo pritarimo.

Apie griežtą tėvo kontrolę B.Spears ketina kalbėti šių metų birželį vyksiančiame teismo posėdyje. Teisėja Brenda Penny, posėdžiavusi Los Andželo aukštesniajame teisme, nustatė, kad svarstymas turėtų vykti birželio 23 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius