Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tikrąja inauguracijos žvaigžde tapo Bernie Sanderso pirštinės, įkvėpusios ir begales memų

Prezidento Joe Bideno inauguracija buvo kupina išskirtinių pasirodymų ir simbolinių stiliaus akimirkų. Tačiau bene daugiausiai dėmesio internete sulaukė senatorius Bernie Sandersas, taip pat pasižymėjęs dėl savo aprangos pasirinkimo.
Bernie Sandersas
Bernie Sandersas / „Twitter“ nuotr.

Į iškilmingą renginį svečiai rinkosi pasipuošę prabangiais deriniais ir įvaizdžio nesugadinančiomis daugkartinėmis apsauginėmis veido kaukėmis. Tuo tarpu Vermonto senatorius B.Sandersas prezidento inauguraciją stebėjo vilkėdamas rudos spalvos striukę, nuo viruso saugodamasis vienkartine apsaugine kauke bei mūvėdamas iš pažiūros tikrai šiltas megztas kumštines pirštines.

O jos tikrai pasitarnavo, mat, kaip rašo People.com, tądien buvo gan žvarbu, o ir oro temperatūra nebuvo pati aukščiausia – siekė vos 5 laipsnius pagal Celsijų.

„Negaliu sutelkti dėmesio į inauguraciją, nes galvoju tik apie Bernie pirštines“, – rašė vienas internautas tviteryje.

Panašiai mąstė ir daugiau socialinių tinklų naudotojų. Net „The New York Times“ mados kritikė Vanessa Friedman turėjo, ką apie jas pasakyti: „Tarp visų inauguracijos madų naujienų nepamirškime senatoriaus Bernie Sanderso pirštinių.“

O jų tikrai negalima pamiršti. Pasirodo, šios pirštinės turi ypatingą reikšmę. Jas senatoriui prieš kelerius metus padovanojo mokytoja Jen Ellis. Numegztos jos taip pat ne iš paprastų siūlų. Kaip rašė pati pirštinių autorė, jos numegztos iš „išardytų vilnonių megztinių ir padengtos multinu (pagamintu iš perdirbtų plastiko butelių)“.

Mokytoja parodė turinti ir daugiau į B.Sanderso panašių pirštinių, jei kas nors norėtų sekti šios netikėta mados ikona tapusios asmenybės pavyzdžiu.

Apie vienu labiausiai apkalbėtu aksesuaru inauguracijoje tapusias pirštines B.Sandersas užsiminė ir Gayle King, „CBS News“ žurnalistei.

„Vermonte mes žinome apie šaltį ir nesame tokie susirūpinę gera mada – norime, kad būtų šilta. Šiandien taip ir padariau“, – juokdamasis sakė senatorius.

B.Sanderso pirštinės dėmesio sulaukė ne tik iš mados ekspertų, žurnalistų, bet ir memų kūrėjų. O jie paprastumu sužavėjusį senatorių pasodino į įvairias situacijas, panaudodami kadrą iš inauguracijos ceremonijos.

Štai keletas minėtų memų su B.Sandersu pavyzdžių:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius