Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiktoke išgarsėjusi pora, 62-ejų Cheryl ir 26-erių Quranas, planuoja vaiką: jų šeimos stojo piestu

Tiktoke išpopuliarėjusi nestandartinė pora, 62 metų Cheryl McGregor ir jos 26 metų vyras Quranas McCainas, atskleidė, kad planuoja susilaukti pirmojo bendro vaiko ir jau kalbėjosi su trimis surogatinėmis motinomis.
Quranas McCainas ir Cheryl McGregor
Quranas McCainas ir Cheryl McGregor / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 3 Pora Vaikai Šeima

Iš Romos, Džordžijos valstijos, kilęs Quranas McCainas ir jo žmona Cheryl McGregor laidoje „This Morning“ prisipažino, kad jie taip pat svarstytų galimybę įsivaikinti.

@oliver6060 Replying to @flexin_maryy still gonna have one 😊 #Inverted #reply ♬ I Dont Care - Lily Olsen

Septynis vaikus iš kitų santykių auginanti Cheryl, atkeršijo komentatoriams, kurie sakė, kad ji per sena rūpintis kūdikiu.

Kalbėdama per vaizdo ryšį iš Atlantos ji sakė: „Jie sakė, kad, matyt, vien dėl savo amžiaus negaliu rūpintis kūdikiu? Turiu daugiau energijos nei pusė šių vaikų, kurie dabar rūpinasi kūdikiais, ir nemanau, kad tai yra problema.

Ne, aš pati negaliu turėti kūdikio, bet mes jau turėjome tris surogatines motinas, o dabar ieškome dar vienos ir galbūt įsivaikinsime.“

@oliver6060 We’re Readying 🥰 @kingqurannewpage ♬ original sound - dior

Pora, turinti daugiau nei tris milijonus sekėjų „TikToke“, atskleidė, kad teko kovoti su savo šeimomis, kurios mano, kad šie santykiai yra pokštas.

„Pykomės su jais, kai mes bandėme įrodyti, kad tai ne pokštas. Penki iš septynių mano vaikų sakė, kad jis manimi naudojasi. Iš tikrųjų, mes vienas kitu nesinaudojome, negalime nieko padaryti tam, ką įsimyli mūsų širdys. Tačiau aš tikrai turiu du vaikus, ar bent vieną, kuris palaiko mus, ir prireikė šiek tiek laiko, kad prieitume prie tos išvados, jog jis jiems patinka“, – sakė Cheryl.

Pora pirmą kartą susitiko 2012 m., kai abu dirbo greitojo maisto tinkle „Dairy Queen“, kai Quranui buvo vos 15 metų.

Tačiau romantiški jausmai įsižiebė tik gerokai vėliau. Jie buvo nutolę, bet vėl susitiko 2020 m., kai rūpestingasis Quranas pamatė Cheryl, dirbančią kasininke parduotuvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius