Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Titaniko“ scena, kurioje nusifilmavusi gailisi Kate Winslet: „Ji vis dar mane persekioja“

Praėjo daugiau nei 20 metų nuo dienos, kai filmas „Titanikas“ pasirodė kino teatruose, o pasirodęs tapo ne tik vienu sėkmingiausių, bet ir daugiausiai apdovanojimų pelniusiu šedevru. Tačiau net ir tai nepadėjo „Titaniko“ išgarsintai Kate Winslet nustoti gailėtis sutikus įsiamžinti bene įsimintiniausioje jo scenoje.
Kate Winslet ir Leonardo DiCaprio filme „Titanikas“ (1997 m.)
Kate Winslet ir Leonardo DiCaprio filme „Titanikas“ (1997 m.) / Vida Press nuotr.

Tikriausiai pagalvojote apie tą vietą filme, kurioje, jei tik Rouz būtų pasislinkusi ant plūduriuojančių durų, būtų išsigelbėjusi ne tik ji, bet ir Džekas. Deja, aktorė omenyje turėjo visai kitą sceną.

K.Winslet „Yahoo“ prisipažino, kad labiausiai per savo karjerą ji gailisi scenos, kurioje aktoriaus Leonardo DiCaprio įkūnyto Džeko ji prašo nupiešti ją, kaip „vieną savo prancūzių merginų“.

„Ji vis dar mane persekioja“, – pasakojo K.Winslet.

Vida Press nuotr./Kate Winslet filme „Titanikas“ (1997 m.)
Vida Press nuotr./Kate Winslet filme „Titanikas“ (1997 m.)

Norite – tikėkite, norite – ne, bet net ir dabar didžiausi filmo, pasirodžiusio dar 1997-aisiais, gerbėjai K.Winslet prašo palikti autografą ant išdidintų tos scenos atvaizdų arba Džeko piešinio kopijos.

„Nepasirašinėju ant tos nuotraukos. Jaučiuosi nepatogiai“, – tęsė aktorė.

Dar 2011-aisiais „V Magazine“ K.Winslet sakė labai nemėgstanti filmuotis scenose, kuriose reikia apsinuoginti. Kiek kitaip ji jaučiasi perkopusi ketvirtą dešimtį.

„The Hollywood Reporter“ aktorė pasakojo apie naujausią vaidmenį istorinėje dramoje „Ammonite“. Joje ji turėjo įsiamžinti meilės scenoje su kolege Saoirse Ronan. Šįkart prieš sušunkant „veiksmas“ K.Winslet ne tik kad nesijaudino, bet ir jautėsi visiškai savimi pasitikinti.

„Galimybė būti tikrąja savimi 40-ies, susilaukus vaikų… Moterys nelabai turi drąsos tai daryti. Tiesiog labai norėjau pasakyti „Štai ką turiu, žmonės. Štai kaip dabar atrodau ir tikrai nebesu tokio paties sudėjimo, kokia buvau prieš 20 metų“, – atskleidė K.Winslet.

Dabar aktorė prieš kameras gal ir jaučiasi patogiau, bet žiūrėdama į ankstesnius savo darbus, ypatingai „Titaniką“, jai vis dar norisi susiraukti. Ir ne tik dėl to, kad matosi, jog aktorei nepatogu.

„Net mano amerikietiškas akcentas, negaliu jo klausytis. Jis baisus, – sakė britė. – Tikiuosi, dabar jis geresnis. Skambu, lyg sau nuolaidžiaučiau, bet aktoriai yra linkę būti labai savikritiški. Man vis dar sunku stebėti bet kurį mano pasirodymą, tačiau žiūrėdama „Titaniką“ vis kartojau „O, Dieve, noriu viską pakartoti“, – apie ją išpopuliarinusį vaidmenį pasakojo K.Winslet.

TAIP PAT SKAITYKITE: Filme „Titanikas“ J.Cameronas laivo tragediją pavaizdavo itin tiksliai, išskyrus vieną detalę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius